Udendørs møbler i Accoya træ

zenzo moebler i Accoya trae middle

Runge, som har produceret smukke møbler til udendørs byrum i mere end 100 år, tilbyder møbler i Accoyatræ, som er et bæredygtigt alternativ til hårdttræ. Accoyatræ er fyrretræ, som har været igennem en behandling, der forbedrer dets egenskaber, så det bliver stærkt, formstabilt og revnefrit.

Fyrretræ, som vokser hurtigt og kommer fra bæredygtigt skovbrug, behandles med varm eddike og tørres derefter. Eddiken udfylder træets porrer og blokerer for optagelse af fugt og vand i træet. Træet får øget densiteten med op til 8% og er lige så modstandsdygtig over for svampeangreb, som fx teaktræ. Accoyatræ er helt giftfrit – i modsætning til imprægneret træ og producenten garanterer en levetid på op til 50 år.

Accoyatræet har den lyse fyrretræsfarve ved levering, og vil skifte til en naturlig grå farve i løbet af de første måneder på grund af UV-stråling og vejrforhold.

Accoyatræ er særdeles velegnet til udendørsmøbler, fordi det efter specialbehandlingen, giver et materiale, der er langtidsholdbart, ikke udvider sig eller revner pga af fugt eller tørke og samtidigt er ugiftigt og genanvendeligt.

+plus+ - møbler i Accoyatræ
Runge har flere møbler uden CO2-intensive stål- eller betonfødder i udvalget og holder fast i godt og traditionelt snedkeri, ved at uddanne egne snedkere i fx skråsamlinger på træmøbler. +plus+ møblerne er fremstillet udelukkende af træ og trærammerne i +plus+ møblerne er forbundet ved hjælp af skråsamlinger, helt uden skruer og andre stålelementer i konstruktionen. I dag bliver produkter lavet udelukkende af fornybare råvarer igen anerkendt som et vigtigt bidrag til klimasikring, hvorfor +plus+ møblerne er et godt valg på mange måder.

+plus+ møblerne er smukke og minimalistiske og Accoyatræet giver dem ekstra lang levetid, samtidig med at træet forbliver formstabilt og revnefrit. +plus+ fås både som bord, bænk og plint i flere længder.
Se mere om +plus+ her

Gamle kendinge i Accoyatræ
Binga og Calma, som er nogle af Runges mest populære produktfamilier, fås nu også med lameller og brædder i Accoyatræ. Det giver et smukt nyt udtryk med de lyse brædder og øger møblernes holdbarhed.

Se mere om Binga bænken her
Se mere om Calma bænken her
Se mere om Omnia bænken her

zenzo moebler i Accoya trae top

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input