Masser af nye betonmøbler

 top

Beton er et fantastisk materiale. Det kan formes på utallige måder. Det er robust, tåler vores skandinaviske klima, har meget lang levetid og passer godt ind i både ældre og mere moderne byrum. Vores, i forvejen store, udvalg af betonmøbler er nu suppleret med flere nye modeller fra vores leverandør URBASTYLE.

De nye modeller omfatter flere rundbænke, hvor du kan sidde på enten yder- eller indersiden af cirklen. Rundbænkene har en stor diameter og er derfor velegnede til beplantning i midten. Der er bænke i mange forskellige designs, nogle med træsæder og en med ekstra forstærkning, så den kan bruges som en robust barriere.

Find mere information om de nye møbler her

URBASTYLE tænker grønt i produktionen
Eftersom mange af de betonmøbler – og elementer, som URBASTYL producerer, skal stå i grønne områder som parker og haver, er virksomheden meget opmærksom på en miljøvenlig produktion.

URBASTYLE har produktion i nye og moderne faciliteter i Tournai i Belgien, som er lige midt i Europa. Fabrikken er udstyret med solceller, som dækker 45% af fabrikkens el-forbrug. Støbeforme til betonelementer bliver bl.a. lavet i træ. Efter brug til støbning, bruges træet til at opvarme produktionsfaciliteterne i Belgien om vinteren.

I selve produktionen er der fokus på miljø og genbrug. URBASTYLE undgår at bruge kemikalier i fremstillingen af beton. Der bruges vand fra et lukket system til både blanding og slibning af betonen. Det betyder lavere vandforbrug og udledning. For at undgå spild blandes der kun en hel eksakt mængde beton til en produktion. Hvis der er overskydende beton, genbruges den i produktionen af store betonblokke, som bruges til vægge. Sandslibning foregår i mindre sliberum, så sandet kan genbruges.

URBASTYLE har hele tiden fokus på at udvikle produktionen, så den er yderst miljøvenlig og at forske i nye materialer og teknikker, for at gøre betonen endnu stærkere og mere holdbar.

Du kan se hele vores udvalg af betonmøbler her

bund

 

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input