Nedgravede affaldscontainere til Nordens Søpark i Roskilde

Lumio til Nordens Soepark top

Trekroner i Roskilde er en ny bydel, hvor der er bygget mange nye og moderne boliger. Som en del af dette område har AKF bygget Nordens Søpark, som rummer 123 nye familieboliger.

Ved alle nybyggerier skal der tages beslutning om hvordan beboernes affald skal håndteres. I Roskilde Kommune sorteres husholdningsaffald i mange fraktioner og derfor skulle affaldscontainerne i Nordens Søpark indrettes derefter. Nedgravede affaldscontainere er en oplagt løsning. Både fordi containerne rummer store mængder affald under jorden, ikke optager særlig meget areal i fællesområder, og fordi de forskellige affaldsfraktioner nemt kan fordeles i hver sin container. Det gør det nemt og overskueligt for beboerne at sortere affaldet korrekt.

ZENZO har leveret 21 Lumio nedgravede affaldscontainere til Nordens Søpark og containernes indkastsøjler passer godt ind i det flotte og moderne byggeri. Containerne er fordelt i fire såkaldte øer, så beboerne skal gå mindst muligt, for at komme af med affaldet. Beboerne skal sortere i fraktionerne madaffald, restaffald, papir og plast. Nogle af de nedgravede containere er dobbelte og rummer metal og glas fordelt i hvert sit kammer.

Læs mere om vores nedgravede Lumio container her

ZENZO tilbyder totalløsning, hvor vi både leverer de nedgravede containere og står for installationen. Se mere her

Når de nedgravede containere er i drift tilbyder vi også en serviceordning, hvor ZENZO sørger for vedligehold og rengøring af containerne. Læs mere her

Lumio til Nordens Soepark bund

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input