Indendørs affaldssortering i genbrugsplast

Mange steder kan den omfattende affaldssortering give pladsproblemer. Hvor skal man finde plads til at sortere i 4-5 fraktioner eller mere? Hvordan kan man holde hygiejneniveauet med så mange affaldsspande og hvordan kan man få brugerne til at sortere korrekt?

Det kræver lidt forberedelse, men det behøver ikke at være hverken svært eller meget dyrt.

Vores forskellige modeller af affaldsspande i rotationsstøbt plast fra Leafield er netop designet til affaldssortering i virksomheder, på skoler, i institutioner og andre steder, hvor der færdes mange mennesker.

Affaldsspande i 100% genbrugsplast
Leafield affaldsspande fås i mange farver og hvis man vælger den mere diskrete sorte model, er den fremstillet i 100 % genbrugsplast som atter kan genanvendes, når affaldsspanden kasseres.

Det er dog sjældent at en affaldsspand fra Leafield skal kasseres. Når en affaldsspand er fremstillet i rotationsstøbt plast, er resultatet en meget robust og fleksibel spand, som kan tåle flittig brug og hverken knækker eller splintrer. Til gengæld vejer en affaldsspand i plast ikke meget og er derfor nem at håndtere og flytte rundt på.

Leafield affaldspandende er designet i runde former, som gør det nemt og hurtigt at vaske dem grundigt – også omkring indkasthullet, som ofte kan blive snavset og nusset med tiden.

Når du har overblikket over hvor mange forskellige former for affald du skal sortere i og i hvor store mængder det højst sandsynlig bliver, kan BIOBAG ZENZO hjælpe med at lave en kombination, der passer nøjagtigt til dit behov.

Du kan holde hele løsningen i sort genbrugsplast eller du kan vælge at give lågene på affaldsspandene forskellige farver, så det er mere tydeligt hvor, hvilken slags affald skal lægges. Vi leverer også gerne labels med piktogrammer efter dansk standard, så der ikke er nogen tvivl om hvordan, der skal sorteres.

Flere modeller af affaldsspande til indendørs affaldssortering
Meridian affaldsspand er designet så den kun måler 40 cm i dybde og vil derfor ikke fylde så meget, når den står op ad en væg. Med en bredde på 60 cm kan Meridian rumme fra en til tre affaldsfraktioner. Inddeling af indkast i toppen er tydelig og kan udformes med forskelligt indkast. Fx klaplåg til madaffald og rundt hul til plastflasker. Affaldsspanden leveres med poseholder men kan også fås med indvendige spande i genbrugsplast. Se mere her

Meridian affaldsspand til affaldssortering

Envirostep affaldsspand er specielt udviklet til steder, hvor man skal være ekstra opmærksom på hygiejnen. Med en dybde på 37 cm, vil den ikke optage særlig meget plads uanset, hvor den stilles. Envirostep kan tilpasses til en eller tre affaldsfraktioner. Affaldsspanden leveres med fodpedal til åbning af klaplåg, drypbakke i bunden og med hjul og håndtag, så den er nem at flytte. Envirostep tømmes fra bagsiden, hvor poseholderne kan vippes ud, så det er nemt at fjerne fyldte affaldsposer og sætte nye i. Se mere her

Envirostep affaldsspand til affaldssortering

Envirobin affaldsspand er praktisk, hvis der er behov for plads til ekstra store mængder sorteret affald. Fx kan mængderne af papir, pap og plast hurtigt blive store. Envirobin fås i både 100, 82 og 55 liter. Der er mulighed for mange forskellige indkast og affaldsspanden kan deles i to fraktioner, hvis det er hensigtsmæssigt. Det er også muligt at få lås på denne model. Se mere her

Envirobin affaldsspand til affaldssortering

Indsamling af kopper til genbrug
Leafield følger meget med i de behov, der opstår når der skal affaldssorteres og genbruges. Det udmønter sig nogle gange i meget specialiserede affaldsspande, som fx Envirocup. Her kan man meget effektivt indsamle og sortere elementerne fra engangskaffekopper eller engangskrus i pap eller plastik, som bruges i kaffebarer og fastfoodkæder over hele verden.

I en Envirocup samles de brugte engangskopper i 6 rør, hvor kopperne stables, så de fylder mindst muligt. Dertil er der en beholder til indsamling af låg og en beholder til overskydende væske, hvis man ikke har tømt koppen helt. Envirocup kan rumme mere end 250 kopper og når den skal tømmes, løftes inderbeholderen med de 6 rør op og kopperne ligger derefter stablet i en affaldssæk - sorterede og klar til genanvendelse. Se mere her

Affaldsspande til børn
Leafield har også en række affaldsspande i et sjovt og børnevenligt design, som kan hjælpe de små på vej til at sortere affald. Med farver, labels og sjove modeller kan selv de helt små blive mestre i affaldssortering.
Se mere her

Har du brug for rådgivning til at løse kravene til affaldssortering, så ring til os på 70 27 19 00 eller se mere under indendørs affaldssortering her

envirocup pencil affaldsspande

 

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input