Fleksible overdækninger til cykler, rygere og buspassagerer

Akva top

Uanset årstid, så er overdækninger en god ide i det danske klima. Vi har lige set en temmelig våd juli måned, hvor både cykler, buspassagerer og rygere utvivlsomt har været glade for at kunne søge ly, når himlens sluser åbnede sig.

Lige uden for storbyen Tampere i Finland holder vores leverandør Finbin til. Udover at de i mange år har produceret smukke og klassiske affaldsspande, har de også et større udvalg af robuste og vedligeholdelsesfrie overdækninger til det offentlige byrum.

De modulopbyggede systemer kan tilpasses ethvert behov – uanset om du skal bruge et rygerum, en overdækning til cykelparkering eller et busskur. Overdækningerne fås i tre forskellige designs, som alle er både stilrene, robuste, nemme at montere og nemme at udvide, hvis det bliver nødvendigt.

Alt efter om du skal bruge et busskur, et rygerum eller en overdækket cykelparkering kan overdækningerne leveres med bænke eller cykelstativer.

Hvis du arbejder med et projekt, hvor du har brug for BIM-filer, så kontakt os på 70 27 19 00.

 Viva

Viva cykeloverdækning og Viva busskur
Viva cykeloverdækning og Viva busskur giver frit udsyn når du enten skal parkere din cykel eller vente på bussen. Viva består af kraftige profiler i pulverlakeret og galvaniseret stål med tag i transparant polycarbonat. Viva kan leveres både enkeltsidet og dobbeltsidet, så man fx kan skabe ekstra mange cykelparkeringspladser.

Viva overdækninger leveres i elementer, der skal fastgøres på et plant underlag eller på betonfundamenter. Standardfarven er mørkegrå (RAL 7024) men overdækningerne leveres i andre RAL farver. Viva overdækningerne kan også leveres med belysning, tagrende og forberedelse til grønt tag.

Læs mere om Viva 1 cykeloverdækning og  Viva 2 cykeloverdækning

Vario

Vario cykleoverdækning, Vario busskur og Vario rygerum

Vario cykleoverdækning, busskur eller rygerum i basismodellen kan leveres helt færdigmonteret på betonplade. Når en kran har sat overdækningen på et plant underlag, er den klar til brug. Modulet måler L 400 x D 250 x H 235/260 cm. Ekstra højde giver fx plads til cykelstativer i to etager.
Vario fås også i et modulopbygget design, så man selv beslutter længden og antallet af cykler eller brugere, der skal være plads til.

Vario overdækningerne er bygget af profiler i galvaniseret, pulverlakeret stål med tag i transparent polycarbonat eller aluminium. De hængende tagrender og fodplader er fremstillet i aluminium. Overdækningen kan leveres med vægge i hærdet glas. Standardfarve er mørkegrå (RAL 7024) men kan også leveres i andre RAL farver.

Læs mere om Vario cykeloverdækning eller Vario rygerum/busstop her

 Akva

Akva cykeloverdækning, Akva busskur og Akva rygerum
Akva overdækning har profiler i pulverlakeret galvaniseret stål, der også kan grundes med zinkgrunder. Vægelementerne i Akva er lavet af hærdet glas eller særligt slidstærk, glaslignende Hammerglass®. Der er også mulighed for vægge i polycarbonatplade eller træ. Taget er i transparant polycarbonat.

De mindste modeller af Akva overdækning kan leveres fuldt monteret på betonplade. Større overdækninger leveres i dele, der skal monteres på betonfundament eller plade.

Standardfarve på profiler er mørkegrå (RAL 7024 men fås også i andre RAL-farver. Akva overdækningen kan forberedes til grønt tag og kan leveres med belysning samt bænk eller cykelstativer, alt efter hvad overdækningen skal bruges til. Man kan også lave kombinationer som fx et busskur med plads til overdækket cykelparkering.

Læs mere om Akva cykeloverdækning eller Akva rygerum/busstop

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input