Spar på plasten når du sorterer affald

affaldsspande til endeloese poser top

Affaldssortering i hjemmet er blevet en del af hverdagen for mange og nu skal det også snart være en del af arbejdslivet. Pr. 1. juli 2021 skal alle kommuner i Danmark gerne være i fuld gang med affaldssortering - også i virksomheder, skoler og institutioner.

Her i BIOBAG ZENZO har vi et stort udvalg af affaldssystemer til affaldssortering. Sortimentet er nu udvidet med affaldsspande og kantinevogne, som er designet til affaldssortering i endeløse affaldsposer.

De endeløse poser giver stor fleksibilitet i forbruget af plast, når affaldsspandene skal tømmes. Sagt på en anden måde, så bruger du kun præcis den størrelse affaldspose, som er nødvendig til den mængde affald der er i affaldsspanden, når den skal tømmes. Posen lukkes over affaldet med en strip eller en knude og klippes derefter af. På den måde er posen altid helt fuld, uanset hvor meget affald der er i den. Med endeløse poser kan du nedsætte dit forbrug af plastaffaldsposer med helt op til 70%. Poserne fås både i polyethylen og bioplast.

Se mere om endeløse bioposer her
Se mere om endeløse poser i polyethylen her

endeloese poser bund Affaldsspande til endeløse poser
Til de endeløse poser er der udviklet nogle helt enkle og pæne affaldsspande, som kan rumme henholdsvis to, tre eller fem affaldsfraktioner. GreenCare affaldspandende kan kombineres på flere måder, så man opnår det antal affaldsfraktioner der er behov for. Disse affaldsspande er meget velegnet til kildesortering i fx tekøkkener, kantiner, haller, konferencerum og andre steder, hvor der færdes mange mennesker.

Spandene er fremstillet i melamin og højtrykslaminat i standardfarverne mørk grå og hvid, men andre farver er også mulig, samt at få monteret hjul på affaldsspandene.
Kantinevognene er i samme materialer og farver og leveres med hjul, hvoraf de to forreste er med bremse. Kantinevognen findes i to modeller, som rummer enten to eller tre affaldsfraktioner.
Til indsamling af madaffald, er den endeløse pose i bioplast et oplagt og miljøvenligt valg.

Se mere om GreenCare affaldspandene her

Indsamling af madaffald i bioposer
En af de store affaldsfraktioner er madaffald. Jo bedre vi bliver til at kompostere madaffald, jo bedre udnytter vi dets ressourcer. Komposteret madaffald er en næringsfuld gødningskilde til landbrugsjorden. For at være sikre på at undgå mikroplast i den gødning, som spredes på jorden, er komposterbare bioposer absolut den bedste løsning til indsamling af madaffald.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input