AFFALDSCONTAINERE

Skal du etablere en affaldsløsning hurtigt og nemt er vores affaldscontainere en billig, robust og praktisk løsning. Affaldscontainerne, som også kaldes kuber, iglo containere eller overjordiske containere, er et godt alternativ når der skal indsamles store mængder affald på et sted. Affaldscontainerne er også et yderst praktisk og godt alternativ, hvis det ikke er muligt at etablere nedgravede affaldscontainere.

Vores kube containere fås i størrelserne 2000, 2800, 3000 og 3600 liter. Med affaldscontainernes forskellige volumen kan man kombinere containerne i affaldsøer og dermed etablere en praktisk og effektiv affaldssortering. Eftersom containerne rummer en stor mængde affald, kan man begrænse antallet af tømninger. Affaldscontainerne kan leveres med tilpassede indkast, så der ikke er tvivl om hvilken affaldsfraktion de rummer.

Affaldscontainerne er fremstillet i rotationsstøbt plast som gør dem meget robuste og samtidig nemme at vedligeholde. Iglo containerne bundtømmes med et 2 krogs system og kan hurtigt og nemt etableres. Det kræver blot et plant underlag og adgang for en renovationsvogn til tømningen. 

Disse robuste og prisvenlige affaldscontainere gør det muligt at opnå en effektiv og korrekt affaldssortering og sikrer samtidig et godt arbejdsmiljø for renovationsmedarbejdere og en begrænsning af driftsomkostninger.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.