CONTAINERE

Vores containere i galvaniseret stål er lavet i et modulsystem, som betyder at containerne kan kombineres og sammenbygges på mange måder og kan fås i mange forskellige størrelser. Vores containere kan bruges til mange formål og af mange virksomheder, byggepladser, genbrugsstationer, materielgårde samt andre pladser for håndværkere og lignende. Eller bare til ekstra lagerplads.

Vores miljøcontainere fås med opsamlingskar og riste i galvaniseret stål i bunden. Miljøcontaineren fås både med og uden isolering. Vores materiel container kan bruges til alle former for opbevaring og lager, og kan leveres med flere former for tilbehør som reolsystemer, kroge og lister der optimerer udnyttelse af lagerpladsen.

Vores container redskabsskur kan beklædes med trælister og males i valgfri RAL farve, så den passer ind alle steder. Skuret kan leveres fuldt monteret og klar til placering på plant underlag. Redskabscontaineren og er yderst velegnet til større boligbyggerier, hvor der skal være et redskabsskur pr. husstand eller større fællesskure til boligforeninger.

Se hele SIEBAUs udvalg af overdækninger og containere her

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.