CARPORTE

SIEBAU carporte og carportanlæg er et meget fleksibelt modulsystem, som er yderst velegnet til nybyggeri, boligforeninger, industri eller offentlige ejendomme. Vores carporte kan skræddersys til netop det projekt, som de skal passe til. En carport eller et carportanlæg kan kombineres med et redskabsskur, eller ekstra plads til fx cykler, barnevogne eller andre køretøjer, som kræver overdækning.

Alle moduler kan laves i den størrelse som ønskes. En SIEBAU carport er bygget op om stolper og rammer i galvaniseret stål, med flere valgmuligheder for vægbeklædning og tag. Et carportanlæg skal være praktisk og brugervenligt og gerne i materialer, som ikke kræver vedligehold. 

SIEBAU carporte er i et moderne design, som matcher alle stilarter indenfor både nyt og ældre boligbyggeri. Med de mange valgmuligheder for farve og vægbeklædning kan en carport eller et carportanlæg blive en pæn og funktionel del af et byggeri. Hvis carporten skal være en del af et grønt indslag, kan taget forberedes til grønt tag - også kaldet sedumtag.

Se hele SIEBAUs udvalg af overdækninger her

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.