Om BIOBAG ZENZO

Zenzo Frydeborgvej 1

BIOBAG ZENZO er leverandør af kvalitetsprodukter - primært til det offentlige Danmark. Vi har specialiseret os i moderne byrumsinventar og miljøprodukter til affaldshåndtering, herunder fuldt komposterbare og bionedbrydelige bioposer.

Vi er dansk datterselskab i BioBag Koncernen. BioBag International er verdens største producent af bioposer med salgskontorer i 18 lande. BioBag International producerer komposterbare og biologisk nedbrydelige produkter til brancher som kommuner, affaldsselskaber, industri, landbrug, HORESTA og detailhandel.

I OUTDOOR har vi møbler, cykelparkering, affaldsspande, belysning, træriste, pullerter og meget mere. Vi sætter design og kvalitet højt, så du kan regne med gode og holdbare produkter og ikke mindst originalt design.

I MILJØ arbejder vi på at forbedre vores miljø med produkter inden for affaldssortering. Vi har et stort udvalg af komposterbare bioposer til fx madaffald. Inden for affaldssortering har vi et bredt udvalg af affaldscontainere – både fuldt og delvist nedgravede. Alle løsninger er særdeles velegnede til den kildesortering, der er så vigtig for vores miljø. Vi tilbyder også fleksible og vedligeholdelsesfrie affaldshuse og containerskjulere.

Baggrund
Med flere års erfaring i branchen og et godt samspil med kunder, leverandører og rådgivere, ved vi at personligt engagement, kreativitet og fleksibilitet er nøgleord for et vellykket samarbejde med vores kunder. Når vi vælger vores leverandører, lægger vi vægt på:

  • Dokumenterede kvalitetsprodukter
  • Pålidelighed og fleksibilitet
  • Forståelse for kundens individuelle ønsker
  • Kontinuerlig produktudvikling

Valget af leverandører og produkter har sammen bidraget til den styrke vi har i dag. God fornøjelse her på vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål så ring på 70 27 19 00 – vi står klar.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input