NEDGRAVEDE AFFALDSSYSTEMER

En nedgravet affaldscontainer er et funktionelt og yderst økonomisk valg til indsamling af affald. ZENZO MILJØs udvalg spænder vidt fra delvist til fuldt nedgravede containere. En nedgravet container kan rumme store mængder affald, som opbevares under jorden. Den skal ikke tømmes så ofte og den fylder langt mindre over jorden, end traditionelle affaldscontainere. Det er en stor fordel, når mange affaldscontainere samles i affaldsøer eller affaldsstationer.

Hvis affald skal være en ressource, kræver det en effektiv affaldssortering, som munder ud i meget rene affaldsfraktioner. Flere nedgravede containere kan sættes i en affaldsø, hvor mange affaldsfraktioner kan sorteres og indsamles. Det gør det nemt for brugerne at komme af med affaldet de rigtige steder.

Med vores udvalg og designs indenfor nedgravede affaldscontainere, er det altid er muligt at finde en løsning, der passer til omgivelser og adgangsmuligheder. Når en affaldsstation skal etableres, kan vores nedgravede affaldscontainere tilpasses forskellige affaldsfraktioner som fx madaffald, papir og glas med både tydelig skiltning og specielle indkast.

Se et inspirerende udvalg af ZENZO MILJØ’s produkter her

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input