Tlf.: 70 27 19 00

NEDGRAVEDE AFFALDSSYSTEMER

Nedgravede affaldscontainere er et funktionelt og yderst økonomisk valg til indsamling af affald. ZENZO MILJØs udvalg spænder vidt fra delvist til fuldt nedgravede containere. Containeren kan rumme stor mængder affald, som opbevares under jorden. De skal ikke tømmes så ofte og de fylder lang mindre over jorden, end traditionelle affaldscontainere, som skulle kunne rumme den samme mængde affald.

Hvis affald skal være en ressource kræver det en effektiv affaldssortering, som munder ud i meget rene affaldsfraktioner. Nedgravede containere kan sættes i øer, hvor mange affaldsfraktioner kan sorteres og indsamles. Det gør det nemt for brugerne at komme af med affaldet de rigtige steder

Vi har flere modeller og designs indenfor nedgravede affaldscontainere, således at det altid er muligt at finde en løsning, der passer til omgivelser og adgangsmuligheder. Vores nedgravede affaldscontainere kan tilpasses forskellige affaldsfraktioner som fx madaffald, papir og glas med både tydelig skiltning og specielle indkast.

Se et inspirerende udvalg af ZENZO MILJØ’s produkter her

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
Invalid Captcha
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.

Referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:
BIOBAG