Tlf.: 70 27 19 00

Børsen Gazelle

BIOBAG ZENZO (Tidligere ZENZO GROUP) har fået tildelt gazelle prisen af dagbladet Børsen fire gange. Vi er stolte af at vi har kunne vise resultater, der præmieres med en gazelle.

Børsen skriver på deres hjemmeside borsen.dk følgende om deres kriterier for uddeling af gazeller til danske virksomheder:

Dagbladet Børsen har siden 1995 hvert år identificeret Danmarks vækstelite, og gazellen er med tiden blevet en del af det danske sprog som et synonym for virksomheder i vækst.

Udvælgelsen gennemføres af Greens Analyseinstitut og kriterierne er objektive og bygger på data fra Bisnode Credit A/S.

Kort fortalt er definitionen på en gazelle: En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

  • A/S eller ApS (Pengeinstitutter er undtaget kravet).
  • Min. 1 mio. kr. i omsætning eller 0,5 mio. kroner i bruttoresultat
  • Minimum fire regnskaber skal være offentliggjort. Regnskabsperioder på under 12 måneder i udgangsåret frasorteres. Regnskabsperioder på over 12 mdr. i slutåret frasorteres.

Vækstvirksomhed
Kravene for at være referencevirksomhed skal være opfyldt. Der skal være vækst i omsætningen/bruttoresultatet i hvert af regnskabsårene. Summen af det primære resultat skal være positivt.

Gazellevirksomhed
Kravene for at være vækstvirksomhed skal være opfyldt. Omsætningen/bruttoresultatet skal mindst være fordoblet i løbet af de seneste fire år.

Kilde: Dagbladet Børsen

 

Zenzo har faet fire gazelle priser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:
Novo-nordisk
Danske-bank
Jysk
Topdanmark
Rigshospitalet
BIOBAG