BIOPOSER

Bionedbrydelige og komposterbare affaldsposer er et vigtigt, godt og naturligt alternativ til almindelige plastposer. Først og fremmest fordi en biopose er fuldt komposterbar og bionedbrydelig. Dvs. at bioposen med sikkerhed ikke efterlader mikroplast og forurener madaffaldet, når det indsamles i en biopose. Hvis bioposerne sorteres fra bioaffaldet i den videre forarbejdning, vil de rester af bioposerne, der uundgåeligt vil være tilbage, kompostere fuldt og ikke efterlade mikroplast. Bionedbrydelige poser til indsamling af madaffald giver mening og sikrer at den gødning til landbruget, som madaffaldet kan omdannes til, ikke indeholder mikroplast og dermed spredes på markerne.
 
Brug grønne affaldsposer
BioBags sortiment rummer et stort udvalg af grønne affaldsposer til indsamling af organisk affald. Vi har bioaffaldsposer og bioaffaldssække i mange størrelser samt biohundeposer, biobæreposer, biofryseposer og komposterbare engangsforklæder. Vi producerer også bioplantefolie til landbruget og komposterbar biofilm til industrielle løsninger. Grønne affaldsposer og andre bionedbrydelige produkter i bioplast er et bæredygtigt valg.
 
Komposterbare affaldsposer nedbrydes helt af mikroorganismer
BioBag bioposer produceres primært af nedbrydelig og komposterbar polyester, vegetabilske olier og stivelse. At bioposer er komposterbare, betyder at de er spiselige for mikroorganismer og dermed er fuldt nedbrydelige. Det eneste en biopose efterlader efter nedbrydning er vand, CO2 og humus. Vores komposterbare affaldsposer bruges allerede af flere kommuner i Danmark. Vi håber, at komposterbare affaldsposer snart bliver det fortrukne valg til indsamling af madaffald, så ressourcerne i madaffaldet kan udnytte til fremstilling af biogas og gødning til landbruget uden risiko for mikroplastforurening.

BioBag International er en af verdens førende producenter af bioplast. Vores bioposer er gennemtestede og certificerede og anvendes både i industrien og i private husholdninger. En biopose er den optimale løsning til indsamling af madaffald – både i mindre bioaffaldsposer eller i større bioaffaldssække i fx storkøkkener.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input