BIOPOSER

Bioposer er et vigtigt, godt og naturligt alternativ til almindelige plastposer. Først og fremmest fordi bioposerne er fuldt komposterbare og nedbrydelige. Dvs. at de med sikkerhed ikke efterlader mikroplast og forurener.

BioBag International er en af verdens førende producenter af bioplast. Vores bioposer er gennemtestede og certificerede og anvendes både i industrien og i private husholdninger. Bioposen er den optimale løsning til indsamling af madaffald – både i mindre bioposer eller i større biosække i fx storkøkkener.

Vores sortiment rummer et stort udvalg af bioposer og bioaffaldssække, biohundeposer, biobæreposer, biofryseposer og komposterbare engangsforklæder. Vi producerer også bioplantefolie til landbruget og komposterbar biofilm til industrielle løsninger.

BioBag bioposer produceres primært af nedbrydelig og komposterbar polyester, vegetabilske olier og stivelse. Bioposer er komposterbare, hvilket betyder at de er spiselige for mikroorganismer og dermed er fuldt nedbrydelige. Det eneste en biopose efterlader efter nedbrydning er vand, CO2 og humus.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
Invalid Captcha
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.

Referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input