Tlf.: 70 27 19 00

BIOPOSER

Bioposer er et vigtigt, godt og naturligt alternativ til almindelige plastposer. Først og fremmest fordi bioposerne er 100 % komposterbare og nedbrydelige. Dvs. at de med sikkerhed ikke ender som den mikroplast, der er så skadelig for vores miljø.

BioBag bioposer produceres primært af nedbrydelig og komposterbar polyester, vegetabilske olier og stivelse. Andelen af de forskellige råmaterialer varieres alt efter hvor højt eller lavt fossilt indhold man vil opnå. Under alle omstændigheder vil slutproduktet altid være spiseligt for mikroorganismer og dermed være 100 % nedbrydeligt. Det eneste en biopose efterlader er vand, CO2 og humus.

BioBag International er en af verdens førende producenter af bioplast. Vores bioposer er gennemtestede og certificerede og anvendes både i industrien og i private husholdninger. Bioposen er den optimale løsning til indsamling af madaffald – både i mindre poser eller i større sække i fx storkøkkener.

Vores plantefolie sikrer, at planteavlere ikke efterlader mikroplast i jorden. Vores bio bæreposer og bioposer til grønt burde afløse poser i traditionel plast i detailhandlen. Vores 100 % komposterbare hundeposer sikrer, at der ikke efterlades mikroplast i naturen, hvis en hundeejer glemmer at smide den brugte pose i en affaldsspand.

Certificering er en vigtig del af BioBags måde at tænke på. Alle vores produkter er certificerede, så du som forbruger kan være tryg og sikker ved at anvende vores miljøvenlige produkter i bioplast. Vi arbejder løbende på at udvikle og forbedre vores produktsortiment – altid med øje for at miljøet skal skånes og at produkterne har en høj kvalitet og ydeevne.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
Invalid Captcha
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.

Referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:
BIOBAG