Bioposer til køkken og affaldssortering

BioBag har i mere end to årtier været storleverandør af miljøvenlige affaldsposer til madaffald, som et led i affaldshåndteringen i flere danske kommuner. Vores komposterbare affaldsposer og affaldssække til indsamling og kompostering af madaffald har en vigtig rolle i den cirkulære økonomi.

Bioposer nedbrydes fuldstændigt og efterlader derfor ikke mikroplast i den kompost, som kan udvindes af det indsamlede madaffald. Dette er vigtigt, da komposten bruges til gødning af landbrugsjord. Med de grønne poser til madaffald sikrer vi, at der ikke efterlades mikroplast efter forarbejdningen af vores madaffald, som er en værdigful ressource.

Vores åndbare bioposer og -sække fås i mange forskellige designs og størrelser, som passer til ethvert køkkens behov. Med en biopose i vores ventilerede MaxAir affaldsspand kan fugten fra madaffaldet fordampe og affaldet tørre ud. Det betyder at affaldet ikke rådner og at lugtgener reduceres. Samtidig opnås en vægtreduktion, som betyder besparelser ved efterbehandlingen af madaffaldet. Find dine miljøvenlige skraldeposer her.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input