Indendørs affaldssortering

Med vores udvalg af affaldsspande til indendørs affaldssortering har vi løsninger til både kontorer, kantiner, storkøkkener, indkøbscentre, lufthavne og andre steder hvor mange mennesker mødes.  
 
For at opnå en effektiv indendørs affaldssortering er det en god ide at organisere og indrette affaldssorteringen, så det er nemt for brugerne at komme af med affald og nemt for dem, som skal indsamle det sorterede affald. Begynd med at få overblik over hvor mange typer affald og hvor store mængder af affald, man forventer at skulle sortere og indsamle. Herefter kan type af affaldsspande vælges og tilpasses i størrelse, antal fraktioner og placering. 
 
Mange af vores affaldsspande til indendørs affaldssortering er fleksible og kan rumme flere affaldsfraktioner i en spand. Udformning af indkast og farver kan tilpasses og være med til at affaldssorteringen bliver nem og enkel for brugerne.  Vi har affaldsspande i elegante løsninger, affaldsspande som appellerer til børn og robuste og praktiske affaldsspande til fx industrikøkkener.
 
Vi hjælper gerne med råd og vejledning til planlægningen af indendørs affaldssortering. Vi leverer også labels for de forskellige affaldsfraktioner efter dansk standard og som passer til vores affaldsspande.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input