ENVIROBIN AFFALDSSPAND

Den særdeles alsidige Envirobin-familie udgør et mix og match produktprogram, som er velegnet til indendørs genbrugs- og/eller affaldsindsamling. Alle Envirobin affaldsspande kan bruges enkeltvis efter behov, eller flere forbundet til hinanden, så de udgør et komplet ‘genbrugscenter‘.

Affaldsspandens design med symboler og farvekodede låg gør det let at sortere papir, flasker, dåser, køkkenaffald m.m., og det brede sortiment dækker de mange krav til affaldssortering. Standard farve for spand er sort eller hvid, men andre farver kan også fås.

Affaldsspanden kan aflåses og åbnes med specialnøgle. Hvis man arbejder med fortrolige papirer, kræver EU's persondatalovgivning at disse papirer skal opbevares sikkert, også når de er kasseret. Låg til papir og mulighed for aflåsning gælder for alle størrelser af Envirobin.

De kompakte 55 og 82 liter Envirobin skraldespande gør det muligt at indsamle affald så tæt på kilden som muligt. Pænt design, og praktisk når den sættes sammen tre eller fire.

Envirobin med en kapacitet på 100 liter har det største udvalg af låg, vi kan tilbyde. Man kan fx vælge at indsamle kopper, fortrolige papirer, dåser og andre ting i hver sin beholder. Nem at opstille og vedligeholde.

Materiale
Rotationstøbt UV plast (MDPE)
Robuste og vedligeholdelsesfrie materialer i plast, som er ideelt til affaldssortering i bl.a. virksomheder, kommuner, boligforeninger og institutioner.

Mål
Envirobin Mini
B: 30,2 H: 66 D: 52,3 cm
Kapacitet: 55 L

Envirobin Midi
B: 30,2 H: 86,6 D: 54,1 cm
Kapacitet: 82 L

Envirobin 100
B: 44,5 H: 80,3 D: 44,5 cm
Kapacitet: 100 L

Befæstigelse
Fritstående

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input