MAX AIR BIOSPAND

MaxAir Køkkenspand er den optimale beholder til indsamling af madaffald i bioposer. MaxAir ventileret køkkenspand kombineret med den yderst åndbare og komposterbare BioBag biopose, gør sortering af madaffald nemt og hygiejnisk i køkkenet.

Udformningen af MaxAir køkkenspanden er nøje gennemtænkt, således at der er ventilation både omkring bioposen og under bioposen. Ventilationen bevirker, at køkkenaffaldets volumen og vægt reduceres allerede i løbet af få dage. Det organiske madaffald tørrer ud, og lugtgener reduceres betydeligt. MaxAir køkkenspand har mange udluftningshuller både i siderne og i låget, som sikrer optimal ventilation.

MaxAir spanden er produceret i 95 % regenereret polypropylen og er fri for PVC, tungmetaller og andre miljø- og sundhedsskadelige stoffer. MaxAir rummer 7 liter, måler (lxbxh) 26x25x23 cm. og har monteringshuller på bagsiden, som gør det nemt at montere spanden på fx indersiden af lågen på et køkkenskab.

Kompost af høj kvalitet opnås gennem en effektiv sortering af madaffald, og det hele starter i køkkenet, hvor det skal være nemt at lægge madaffald i den rette beholder. MaxAir køkkenspandens størrelse gør det nemt at få plads til den i køkkenet.

KØB MAXAIR KØKKENSPAND HER >>

Læs mere om bioposer der passer til MaxAir spanden lige her

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input