Affaldshus med redskabskur og sedumtag

Biobag zenzo siebau affaldshus med sedum top

I en boligforening i Ordrup var pladsen knap, da der skulle installeres et affaldshus til foreningens mange affaldscontainere. For at optimere udnyttelsen af pladsen, er affaldshuset bygget op ad en eksisterende murstensmur, samtidig med at adgangen til affaldscontainerne er nem for både beboere og renovationsfolk.

Huset ligger lige ud til vejen og er et godt eksempel på, hvordan man kan gemme grimme affaldscontainere væk i et pænt og præsentabelt affaldshus, Huset er delt i to - den ene ende rummer de nødvendige affaldscontainere og i den anden ende, med udgang til en lille have, er der et aflåst redskabsskur.

 Biobag zenzo siebau affaldshus med sedum bottom

Affaldshuset måler 2,79 x 8,14 x 2,51 m og er bygget af profiler i galvaniseret stål med vægbeklædning af trælameller. Tagkonstruktionen er i galvaniseret stål med indbygget tagrende og hældning bagtil. Taget er beklædt med sedum, som både er med til at forlænge tagets levetid, suger meget regnvand og er et yndet sted for fugle og insekter. Se mere om sedumtag her

Affaldshuset, som er fra vores tyske leverandør Siebau, er modulopbygget og kan derfor tilrettes specielle ønsker. Både når det gælder areal, højde, væg- og tagbeklædning.

Har du brug for en ny affaldsløsning i din boligforening, så gå ind på vores hjemmeside og se mere om Siebau affaldshus her eller se alle vores løsninger til affaldshuse her.

Du kan også bare ringe på 70 27 19 00, hvis du har spørgsmål eller har brug for en pris. Vi er klar!

Biobag zenzo siebau affaldshus med sedum middle

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input