Miljøcontainer og containere til opbevaring og ekstra lager

Zenzo containere

Med vores nye tyske leverandør, stålvirksomheden Siebau, kan vi nu tilbyde et stort udvalg af stålcontainere til mange forskellige formål. Er der brug for ekstra lagerplads på en byggeplads, genbrugsstation, materielgård, virksomhed eller andre steder er en Siebau container en hurtig og gedigen løsning. Siebau containeren kan også leveres som en miljøcontainer, hvis der skal opbevares brandfarlige eller temperaturfølsomme materialer.

Containerne består af tag og vægelementer i galvaniseret stål. Som standard leveres containerne med gulv i vandfast krydsfiner, men til en miljøcontainer er gulvet et opsamlingskar med riste i galvaniseret stål. Hvis containeren skal fremstå i en bestemt farve, kan alle containere pulverlakeres i valgfri RAL farve. Containeren kan leveres isoleret og med aircondition, køle- eller varmeanordninger. Containerne findes i mange forskellige størrelser og ens modeller kan bygges sammen.

Siebaus stålcontainer kan ombygges til et robust redskabsskur. Basis er vægge og tag i galvaniseret stål, hvor dør og evt. vindue monteres. Flere af containerens ydersider kan beklædes med trælameller, så den ikke fremstår som en almindelig container. Taget kan også forberedes til sedumtag. Container redskabsskuret er velegnet til nybyggerier, hvor flere ens redskabsskure skal opføres eller til boligselskaber, hvor der er behov for ekstra skurplads.

All containere kan leveres samlet og klar til placering på et plant underlag med en kran. De kan også leveres usamlet, hvor alle dele er helt tilpasset fra fabrikken, så det er nemt at samle containerne på stedet.

Læs mere om vores Siebau containere her eller ring på 70 27 19 00 og hør mere om muligheder og priser.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input