Mangler du en delvist nedgravet affaldscontainer med hård inderbeholder og to kroge?

zenzo zBin oversigt

Når der skal etableres nedgravede affaldssystemer, er det vigtig at være opmærksom på de tekniske krav kommunerne stiller til affaldscontainerne. Specielt fordi kravene ikke er helt de samme i alle kommuner.

Når man skal vælge et nedgravet system, er der mange muligheder. Skal det være et fuldt eller delvist nedgravet system, hvor mange affaldsfraktioner skal der være i en enkelt container, hvilke inderbeholdere skal vælges og hvor mange kroge/løfteøjer skal containeren have?

Vores nye løsning indenfor delvist nedgravede affaldscontainere har fordelene fra en fuldt nedgravet affaldscontainer – stadig til en meget fordelagtig pris. Den nye Z-Bin løsning har fast inderbeholder og 2 kroge (two loops in line i henhold til EN 13071), som er et nyt og unikt system, der lever op til mange kommuners krav. Det vil vi selvfølgelig gerne gøre opmærksom på!

Denne model har en volumen på op til 4 m3 med perkolatopsamler på 200 l. Inderbeholderen er i rotationsstøbt polyethylen med bundklapper i galvaniseret stål med to kroge.

Vores Z-Bin container er et yderst fleksibelt system, hvor der er flere valgmuligheder, når der skal tages stilling til størrelse, krogsystem, inderbeholder, beklædning, indkast, farve og aflåsning.

Vi rådgiver altid vores kunder og finder den bedste løsning til deres behov. Vi tager også gerne dialogen med kommunen, for at sikre overholdelse af deres retningslinjer, således at affaldssystemet lever op til de tekniske krav i den pågældende kommune.

Læs mere om Z-Bin her eller ring på 70 27 19 00 og få et tilbud.

Du kan også læse mere om R-Bin - vores delvist nedgravede affaldscontainer med beton kasse her.

zenzo ZBin tegning bottom

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input