Fiske- og blomsternet bliver til plantekummer

zenzo Scoop Ocean plantekumme top

Der er stor opmærksomhed omkring de problemer, som plastforureningen skaber for både naturen, dyr og mennesker. Heldigvis arbejder mange virksomheder på at gøre deres produktion mere bæredygtig ved at begrænse brugen af nye råmaterialer og genbruge eksisterende materialer.

Manga Street designeren Julie Storm har i samarbejde med to plastvirksomheder udviklet Scoop Ocean og Scoop Flower plantekummerne. Plantekummerne er fremstillet i rotationsstøbt plast, hvoraf 50% af plastmaterialet er genbrugte fiske- eller blomsternet.

Udtjent fiskenet, trawl og reb fra fiskeindustrien indsamles og sorteres efter farve og plasttype. Derefter bliver plasten vasket, findelt og omdannet til plast pellets, som er små plastkugler, der kan bruges til produktion af nye plastprodukter.

Halvdelen af Scoop Ocean plantekummens vægt på 15 kg består af genbrugte fiskenet. Det er 7,5 kg eller svarer til ca. 1,64 km fiskegarn.

Scoop Flower plantekummen er fremstillet på samme måde, blot af genbrugte blomsternet, som i høj grad benyttes i landbruget.

Scoop Ocean og Flower plantekummerne er i UV beskyttet plast med lang holdbarhed og som kan genanvendes til nye plantekummer eller andre plastprodukter.

Scoop Ocean har modtaget Prize Designs prisen for Modern Furniture + Lighting.

zenzo Scoop Ocean plantekumme second

Hele Scoop familien
Scoop plantekummer og Scoopi stol og bord er møbler, som lægger op til ophold og samvær i det offentlige byrum. Med de klare farver, det moderne design og de mange kombinationsmuligheder kan man skabe hyggelige og funktionelle opholdssteder både uden- og indenfor.

Scoop plantekumme fås i mange forskellige farver, som kan vække opsigt og give lidt humor og friskhed til byrummet f.x. i skoler, ved indgangspartier, legepladser, indkøbscentre, kontorer og mange andre steder, hvor folk mødes. Med Scoop Light kan man skabe hygge, når mørket falder på, da plantekummen oplyses med LED lys.

Læs mere om Scoop eller Scoop Light her på vores hjemmeside

Med i møbelserien er også Scoopi stol og bord. Scoopi er en siddepuf i plast, som kan kombineres med en blød gummiknap til at sidde på og et lille bord som kan monteres imellem Scoopi stolene. Scoopi kan kombineres på utallige måder og i mange farver. Den kan også sættes sammen med Scoop plantekumme, så både siddepladser og beplantning samles i hyggelige grupper.

Scoopie fås også i modeller, der fremstillet i 50% genbrugt fiske- eller blomsternet.

Se mere om Scoopi stol og bord her

zenzo Scoop Flower plantekumme first

zenzo Scoop Flower plantekumme second

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input