Vandposter til Cityringens tørstige rejsende

vandposter til cityringen top

Efter mange års byggeri, flere steder i København, er den nye metro Cityringen endelig åbnet for passagerer. Flere af de kendte åbne pladser i København har været gemt bag høje grønne plankeværk, men nu er de nye stationer åbnet og klar til brug. Samtidig er der genetableret eller skabt helt nye udendørs rum ved nedgangene til Cityringens stationer.

ZENZO har en lille del i projektet, da vi har leveret 10 flotte Atlantida vandposter fra Santa & Cole til flere af stationerne. Fx står den midt på Rådhuspladsen. Du kan også slukke tørsten ved Trianglen og Vibenhus Runddel, som begge ligger ved indgange til Fælledparken.

Det giver god mening at give folk mulighed for gratis adgang til drikkevand. Først og fremmest fordi det forhåbentlig er med til at begrænse vores forbrug af engangsflasker i plastik. Og ikke mindst fordi det danske drikkevand har en meget høj kvalitet, så hvorfor ikke fylde sin egen flaske med det.

Atlantida vandpost er udført i et enkelt og tidløst design, som passer godt til de nye metrostationer. Vandposten består af en rektangulær søjle i sortmalet støbejern, med en hane i messing og en smukt udformet rist i støbejern. Vandposten har vandtryk regulering og en timer, så vandet løber 7-8 sekunder efter tryk på knappen. Atlantida kan leveres med antifrostventil, så den også kan bruges om vinteren.

Se mere om Atlantida vandpost her eller ring på 70 27 19 00 og hør mere.

vandposter til cityringen bund

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input