Kan du få tilskud til nedgravede affaldscontainere?

zenzo tilskud til molokker top

Mange kommuner indfører ny ordninger med affaldssorteringer med flere fraktioner, som kræver nye måder at indsamle affaldet på. I den forbindelse opfordrer kommunerne boligselskaber og andre former for boligforeninger til at etablere nedgravede affaldssystemer.

Når affaldet opbevares under jorden opnår man en stor volumen på et lille areal. Det kræver færre tømninger og giver dermed en besparelse i driften. Da affaldet er i et lukket system opnår man et bedre arbejdsmiljø for renovationsmedarbejderne, idet de ikke kommer i kontakt med affaldet ved tømning. Renovationsmedarbejdere og ansatte i boligforeningerne slipper for tunge løft, træk og skub af affaldsbeholdere, da de nedgravede beholdere ikke kan flyttes.

For at opnå alle de fordele, der følger de nedgravede affaldssystemer, giver nogle kommuner tilskud til etablering af underjordikse affaldscontainere. Man kan fx modtage tilskud pr bolig, der skal benytte containerne. Andre kommuner har valgt at betale for affaldscontainerne og lader boligselskaberne selv sørge for etableringen.

Under alle omstændigheder er det en god ide at tage kommunen med på råd, hvis man har planer om at etablere nedgravede affaldssystemer. Så er man sikker på at overholde alle de retningslinjer kommunen har udstukket ift placering, volumen, antal fraktioner, tømning – og ikke mindst få glæde af eventuelle tilskudsordninger.

ZENZO hjælper gerne med kontakten til kommunen, alt det praktiske ifm installering og selvfølgelig levering af containerne. Vi har et stor udvalg af nedgravede affaldssystemer – både de delvist og helt nedgravede.

Se nærmere på udvalget af nedgravede affaldssystemer her.

Se mere om ZENZO TOTALLØSNING, hvor vi hjælper med det hele

Eller ring på 70 27 19 00 og få en snak med en af vore eksperter.

zenzo tilskud til molokker bund

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input