Skab grønne oaser med plantekummer

zenzo nye plantekummer top

Det er med god grund, at vi taler meget om klima og natur i disse tider. Vi skal passe bedre på det hele og være mere opmærksom på at have grønne områder. Det er godt for biodiversiteten og det viser sig gang på gang, at grønne områder forøger livskvaliteten for os mennesker.

Hvis man skal starte i det små og gerne vil lave små grønne oaser i tæt bebyggede områder, kan man komme langt med plantekummer.

BIOBAG ZENZOs udvalg af plantekummer spænder vidt både hvad angår størrelse og design. Mange af vores plantekummer er fremstillet i beton, som er et materiale der både er robust og velegnet til at rumme bevoksning.

Vi har lige fået seks nye modeller i sortimentet. Plantekummerne er helt enkle i udformningen og du kan selv vælge hvilken farve og overfladebehandling de skal have. Kummerne varierer i længde, højde og bredde, så du har mulighed for helt selv at sammensætte den beplantning du ønsker.

Se hele vores sortiment af plantekummer her eller ring på 70 27 19 00 og hør om alt det vi kan med plantekummer i beton.

zenzo Nye beton plantekummer

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input