Byrum for alle

zenzo byrum for alle top

I arkitektkredse bliver det diskuteret, hvordan bl.a. Københavns byrum skal se ud. Skal det være med fokus på aktivitet og sport eller må der også gerne være steder, hvor man kan slappe af i fredelige og grønne omgivelser.

Undersøgelser har vist at kvinder nogle gange føler, at de offentlige byrum er bygget til mænd og drenge, og at de selv foretrækker grønne og fredelige byrum, hvor man kan samles, tale sammen, nyde en kop kaffe eller sole sig.

Der skal være plads til alle, både de aktive og dem, der vil bruge byrummet til afslapning i et fredeligt område med komfortable møbler.

BIOBAG ZENZO har et godt udvalg af udendørs møbler, som inviterer til afslapning, eller møbler der giver mulighed for at samles i små grupper – alle i flot design og materialer.

zenzo byrum for alle middle

Vores Harpo serie fra Urbidermis Santa & Cole har, udover bænke og borde, både en lænestol og liggestol, som er smukke og komfortable møbler, som enhver vil nyde at sidde i, i en rolig park eller ved en havnemole. Se mere om Harpo her

Også serierne Calma og Sonora fra tyske Runge rummer både en ligge- og lænestol, som giver lejlighed til helt tilbagelænet afslapning i byrummet. Se mere om Calma her. Se mere om Sonora her.

Mange af vores beton elementer er fleksible, og du kan fx bygge rundbænke med grøn beplantning i midten, som skaber mange hyggelige siddepladser og hvor man er tæt på planterne. Se fx Paris beton bænk her. Eller In and out betonbænk her. Du kan også selv designe større grønne bede med siddepladser med mange af vores betonplinte. Se mere her

Endelig er der mange af vores modeller inden for udendørs møbler, som har både bænk, stol, bord og plint. Det giver masser af muligheder for at kombinere møblerne på forskellige måder, så der er plads til alle, på hver deres måde.

Se hele udvalget af udendørs møbler her eller hele vores beton udvalg her.

Du kan også ringe på 70 27 19 00 og høre mere.

Læs mere i denne artikel om byrum for alle

zenzo byrum for alle bottom

zenzo byrum for alle nederst

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input