Nye affaldscontainere. Stor volumen, hurtig etablering, nem tømning og god pris

Contenur affaldscontainere top

Contenur er en af Europas største producenter af affaldssystemer og har, i mere end 35 år, været førende i Spanien indenfor udvikling, produktion og salg af affaldscontainere. BioBag Zenzo har valgt nogle modeller fra Contenur, som vil passe godt ind i vores øvrige sortiment indenfor affaldssortering og affaldshåndtering.

Det er nu blevet standard at sortering, indsamling og efterbehandling af affald er noget, der skal planlægges hensigtsmæssigt og miljøvenligt. Affaldscontainere skal rumme store mængder affald, så de ikke skal tømmes så ofte og kørsel med store renovationsbiler, driftsomkostninger og mandetimer skal begrænses.

Med en volumen fra 2000 liter op til 3600 liter er Contenurs overjordiske affaldscontainere et godt, hurtigt og billigt alternativ til nedgravede containere. Affaldscontainerne fås i forskellige størrelser, som giver mulighed for at etablere miljøstationer til affaldssortering, hvor volumen kan tilpasses den mængde den enkelte fraktion genererer. Containeren bundtømmes med et to-krogsystem, som mange andre større affaldscontainere.

Hurtig og nem etablering
Etablering er hurtig og meget enkel. Contenurs affaldscontainere kræver blot et plant underlag og adgang for en renovationsvogn - så er de klar til brug. Skal der etableres indsamling af affald i større mængder på steder, hvor der ikke er mulighed for at grave dele af affaldscontaineren ned i jorden, er disse overjordiske containere fra Contenur en fornuftig, billig og effektiv løsning.

Affaldscontainerne er fremstillet i genanvendelig, rotationsstøbt plast i et enkelt design. Forskellig udformning og farve på indkastet på containerne, gør det nemmere for brugere at affaldssortere korrekt.
Contenur affaldscontainerne er robuste og nemme at vedligeholde, fordi de er fremstillet af få forskellige materialer. Tømning via bundklapper og en to-krogsløsning, gør det nemt for en enkelt renovationsmedarbejder at tømme containeren.

I arbejdet med at levere og udvikle affaldssystemer er Contenur løbende opmærksom på industriens påvirkning af miljøet. Derfor er der stort fokus på at bruge vedvarende energi og genbrugsmaterialer i produktionen og at fremme bæredygtige teknologier.

Læs mere om vores nye affaldscontainere her eller ring på 70 27 19 00 og få svar på spørgsmål og priser eller aftal et møde.

Oval igloo affaldscontainer bottom

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input