Vi skal sortere affald på rejsen

zenzo Edge affaldsspand DSB

Det er ikke kun derhjemme og på arbejdet at vi skal sortere vores affald. Også på vores rejser skal vi kunne lægge affaldet korrekt, så ressourcerne i affaldet udnyttes optimalt.

Edge affaldsspand fås i en praktisk standardmodel på 100 liter, som kan sættes sammen i affaldsøer til sortering og indsamling af flere former for affald. Med den store volumen og det enkel design er Edge affaldsspanden velegnet til affaldssortering på togstationer, i lufthavne, indkøbscentre, virksomheder og institutioner.

Test af affaldsspande hos DSB
DSB tester i øjeblikket hvordan affaldssortering på togstationer kan løses. Til projektet har DSB stillet ekstra krav til affaldsspandene, fordi de skal kunne holde til det hårde slid, der typisk er på travle togstationer. Vores Egde affaldsspand er med i projektet og testes nu på henholdsvis Høje Tåstrup, Roskilde og Fredericia station.

For at leve op til kravene om ekstra holdbarhed, har vi leveret 142 stk. Edge affaldsspande i 2 mm galvaniseret stål med et ekstra lag pulverlakering. Affaldsspanden har frontåbning og er udstyret med en speciel firkantet lås, som passer til andre systemer i DSB, så det ikke var nødvendigt at skifte systemnøgle.

Der skal sorteres i fraktionerne madaffald og restaffald. Affaldsspandene er leveret med poseholder med ekstra beslag, for at fastholde posen, samt spildbakke, som er hensigtsmæssig ved indsamling af især madaffald.
DSB har selv monteret pantholder på nogle af affaldsspandene samt folieret spandene, så det er tydeligt at se, hvilken slags affald spanden rummer.

Edge affaldsspanden er en fleksibel model, der kan leveres i flere størrelser og farver og vi kan altid tale om andre ønsker om tilpasning. Vi leverer også Edge med pantholder og labels med piktogrammer til affaldssortering efter dansk standard.

Vi håber at testen viser, at vi alle er blevet gode til at sortere vores affald – også på rejsen

 zenzo Edge affaldsspand DSB 1

Edge affaldsspand i Helsinki lufthavn
Mere end 20 millioner rejsende om året besøger Helsinki lufthavn. Det betyder at lufthavnen skal håndtere op til 2000 tons affald om året. Affaldsspandene i gate-områderne tømmes ca tre gange om dagen, imens affaldsbeholdere i afgangshallen skal tømmes helt op til seks gange om dagen. Det kræver en robust spand.

Helsinki lufthavn har valgt at bruge Edge affaldsspand, som kan rumme 100 liter. I lufthavnen står der mange miljøstationer med seks Edge affaldsspande på række til sortering i seks affaldsfraktioner. Affaldsspandene er folieret med farvestrålende grafik, så der ikke er tvivl om hvor man skal lægge sit affald – uanset hvilken nationalitet man har eller hvilket sprog man taler.

Det giver de rejsende mulighed for at sortere deres affald effektivt og med god samvittighed.

Læs mere om Edge affaldsspand her eller ring til os på 70 27 19 00 – vi giver gerne råd og vejledning til den bedste løsning til sortering af affald.

zenzo Edge affaldsspand helsinki lufthavn

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input