Hvis affaldshusene holder i Grønland, holder de alle steder

BioBag Zenzo affaldshuse på groenland top

Siden 2015 har BIOBAG ZENZO haft et samarbejde med det største boligselskab INI A/S i Grønland. I den periode har vi leveret mere end 100 af vores Tellus affaldshuse og 50 Thebe containerskjulere fra svenske Weland. Affaldshusene står nu i bl.a. Nuuk, Sisimut, Ilulissat og senest har vi leveret til Maniitsoq.

Boligselskabet INI arbejder sig sikkert væk fra de gamle og nedslidte affaldsskakter, som findes i en stor del af deres bebyggelser. De erstattes nu og fremover, ved nybyggeri, af affaldshuse, som fx giver langt bedre arbejdsmiljø for viceværter og renovationsmedarbejdere.

Vores affaldshuse og overdækninger er modulopbyggede systemer, som gør at man kan tilrette den enkelte bygning til det formål og den størrelse man har brug for. Profiler og vægge er i pulverlakeret aluminium, suppleret med lysindfald i plexiglas. Materialer som ikke kræver vedligehold hverken i Grønland eller i Danmark. Modulsystemets fleksibilitet gør det muligt ikke kun at levere affaldshuse, men også cykelskure og skure til barnevogne i samme høje kvalitet til Grønland.

Klimaet i Grønland er en meget vigtig faktor, når man skal lave bygninger der holder. Alle affaldshuse og overdækninger, vi leverer til Grønland, har en ekstra stærk konstruktion, så de kan tåle det tunge snelag, som uundgåeligt vil lægge sig på tagene i løbet af vinteren. Der skal også tages højde for snefygning, som billedet nederst viser. Tidligt i projektet er bygningerne blevet yderligere tilrettet, så al sne holdes ude. De fleste og vigtigste dele i bygningerne er i 100% aluminium, som ikke ruster. Det er en stor fordel i den saltholdige luft i de grønlandske byer, som alle ligger ved kysten.

Opførelsen af overdækningerne skal også planlægges nøje. Affaldshusene skal være klar til montering i perioden juni til september. Resten af året er det simpelthen for besværligt på grund af sne og kulde.

Her i BIOBAG ZENZO er vi stolte af at være med i projekt, som vi tror er vejen frem mod mere og bedre affaldssortering i Grønland. Vores affaldshuse har nu stået i Grønland siden 2015 uden problemer. Det synes vi er et godt bevis på hvor robuste og holdbare vores overdækninger fra Weland er.

Har du brug for et affaldshus, en containerskjuler, et skur, et cykelskur, et barnevognskur, et rygerum eller bare en overdækning i højeste kvalitet og som du ikke skal bruge tid på at vedligeholde, så ring på 70 27 19 00 eller se mere på vores hjemmeside.

Læs mere om vores projekt i Grønland her

Se alle vores affaldshuse og containerskjulere her

Se alle rygerum her

Se alle cykeloverdækninger her

BioBag Zenzo affaldshuse på groenland bund

Sne kan fyge gennem de mindste sprækker, som det kan ses på billedet herover. Affaldshusene blev hurtigt tilrettet og tætnet med hærdet glas, så sneen holdes ude, selv i den værste snestorm.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input