Robuste udendørs møbler til Motalavej i Korsør

zenzo rundbænk motalavej top

Motalavejkvarteret er et socialt udsat boligområde i Korsør, som siden 2014 er og har været igennem en større renovering. Målet er at opnå en mere alsidig beboersammensætning og skabe et boligområde med moderne boliger og attraktive udeområder.

Nogle bygninger er revet ned, nogle er renoveret og nye boliger er kommet til. Kvarteret har store arealer til grønne områder, som ikke blev brugt særlig ofte før. Udearealerne er renoveret for at give liv og tryghed gennem mødesteder, belysning og uderum der passer til alle, men også uderum der tiltrækker særlige målgrupper til fx træning, leg osv.

BIOBAG ZENZO har leveret vores meget robuste Omnia udendørs møbler til entreprenøren Enemærke og Petersen, som har renoveret et udendørsområde ved Motalavej. Foran boligblokkene er der opstillet en stor Omnia Rundbænk med en diameter på mere end fem en halv meter. Rundbænken giver masser af plads til at mange kan samles og få en snak på tværs af cirklen. Andre steder er der sat fem bord- og bænkesæt, som er oplagte til at sidde og spise ved eller blot mødes ved i mindre grupper.

Omnia betonbænk fra Runge er en harmonisk og yderst robust bænk i beton og træ med eller uden ryglæn. Bænkens sæde i certificeret hårdttræ er båret af to betonfødder med afrundede kanter. Modellen kan fås både som plint, bænk med ryglæn, bord- og bænkesæt, og rundbænk, som kan opdeles efter behov og hvis diameter kan tilpasses individuelle ønsker.

På nogle områder har renoveringen allerede givet gode resultater og Omnia møblerne, som blev sat op for godt et år siden, står stadig flot uden hærværk eller graffiti. Det må være udtryk for at beboerne har taget møblerne til sig og passer på dem.

zenzo bord baenkesaet motalavej bund

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input