Grønne tage

Zenzo Groenne tage top

Der er mange fordele ved at etablere grønne tage på både store og små bygninger. Udover at grønne tage er et smukt og anderledes bud på tagbeklædning, er der også mange miljømæssige fordele ved et tag med planter.
 
Et grønt tag optager i gennemsnit halvdelen af den nedbør, som falder på taget. Derved aflastes kloakken, hvilket er en stor fordel ift. de kraftige regnskyl, som vi desværre får flere og flere af. Stenurter (sedum), som bruges til grønne tage, er sukkulenter. De har tykke blade og tåler tørke, da de kan gemme vand i bladene. Et grønt tag har således en høj brandmodstand, da det suger meget vand til sig.
 
Et grønt tag er miljøvenligt idet det ikke kræver særlig meget energi at producere. Dertil skaber man flader med vegetation, der giver gode vilkår for og øger mængden af fugle og insekter, samtidig med at planterne er med til at rense luften for støv og skadelige stoffer.
 
Det grønne plantelag er en effektiv isolering og beskytter samtidig de underliggende materialer mod vind og vejr. Det grønne plantelag er også støjdæmpende.
 
Et grønt tag kan omdanne en ellers kedelig tagflade til et lille grønt område, som er kønt at kigge på. Fx på et affaldshus eller en cykelparkering i en gård ved en etageejendom. Det grønne tag skifter udseende med årstiderne og giver en bygning karakter.
 
I Biobag Zenzo’s udvalg af overdækkede cykelparkeringer, affaldshuse, busskure og andre former for overdækninger kan mange af vores modeller forberedes til grønt tag.  
 
Har du brug for en overdækning med grønt tag, så ring til os på 70 27 19 00 og hør om de mange muligheder.

Se mere om BioBag Zenzo's forskellige modeller inden for cykelparkering og affaldshuse.

Vi leverer også overdækninger til andre formål. Se fx hvad Rygaards skole gjorde for at få eleverne ud i den friske luft her.

zenzo groenne tage middle

 

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input