Udendørs møbler med omtanke

Top image

Jo længere udendørs møbler kan holde, jo bedre er det i forhold til miljø og brug af naturens ressourcer. Her i BioBag Zenzo vælger vi europæiske leverandører, der producerer møbler som kan holde til at stå ude i det skandinaviske klima i lang tid. Vi vil gerne tilbyde møbler fremstillet i råmaterialer som certificeret træ, aluminium, stål eller genbrugsplast, der er genanvendelige eller fornybare.

Vores møbler produceres efter bestilling, både for at undgå overproduktion og for at møblerne tilpasses til lige det behov, der skal opfyldes. Vores møbler kan let vedligeholdes, skilles ad, delvis udskiftes og repareres, hvis der er nødvendigt.

Harpo

Hyggelige samlingssteder
Fra Urbidermis Santa & Cole vil vi gerne fremhæve Harpo møbelserien som består af bænk, bord, stol, samt liggestole. Designet er moderne og enkelt og med de forskellige elementer kan man skabe mange former for udendørs rum til enten hyggeligt samvær og fællesspisning eller afslappende ophold i behagelige liggestole.

Harpo møblernes ben og armlæn er fremstillet i aluminium eller stål. Sæde og ryglæn kan leveres i certificeret tropisk træ, europæisk varmebehandlet fyrretræslameller med 100 % PEFC-certificering eller aluminiumslameller.

Benito

Møbler i genbrugsplast, der kan tåle lidt af hvert
Skal der sættes møbler i byrum, som kræver ekstra holdbarhed og ingen vedligeholdelse er Benitos udendørs møbler i genanvendt plast et godt bud.

Både Ecosens og Citizen bænken er klassisk og stilfuld i designet. Sæde og ryg er planker i genanvendt plast, som er forstærket med en afstivning i galvaniseret stål, så de holder formen og ikke buer. Stellet er i pulverlakeret stål.

Også Kuk bord- og bænkesæt er fremstillet i genanvendt og genanvendeligt plast med afstivning i galvaniseret stål. Kuk sættet og Ecosens bænken har fået den tyske pris ”Der Blaue Engel”, som betyder at møblerne sætter et meget lille aftryk på miljøet fra start til slut.

Ecosens, Citizen og Kuk møblerne er modstandsdygtige over for vores vekslende klima og kræver ingen vedligeholdelse.

Basic

Muntre møbler i aluminium
Møbelserien Basic er fremstillet i aluminium - et bæredygtigt materiale som kan genanvendes igen og igen. Dertil er det robust og har meget lang holdbarhed. Serien består af bænke og stole med og uden ryglæn samt et bord, som kan leveres i 6 forskellige flotte farver.

Atlantida

Drikkevand til fri afbenyttelse
Før i tiden var det almindeligt at man i fx skolegårde havde adgang til frisk drikkevand ved drikkefontæner. I dag bruges der enorme summer på at købe vand i engangsplastflasker. Hvorfor ikke lade en smuk og nyttig drikkefontæne være en del af et udendørs byrum og dermed give borgerne adgang til at fylde egen vandflaske og begrænse forbruget af engangsflasker i plast?

Vores Atlantida drikkefontæne fra Urbidermis Santa & Cole er en meget smuk og enkel fontæne, som bl.a. står ved nogle af Cityringens stationer i København. Drikkefontænen og dens afløbsrist er lavet i støbejern og drikkehanen er i støbt messing.

Dette var bare nogle få eksempler fra vores udvalg. Se mere her på vores hjemmeside eller tag et hurtig kig i vores inspirations brochure her

Du kan også ringe på 70 27 19 00 for at få priser og svar på spørgsmål.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input