Mix og match Harpo møblerne fra Urbidermis Santa & Cole

 zenzo liggestol bord loungestol harpo

Den spanske designvirksomhed Urbidermis Santa & Cole udmærker sig ved at udvikle nogle meget flotte møbler til udendørs byrum. Her vil vi gerne fremhæve Harpo serien, som har flere forskellige elementer, der giver rig mulighed for at skabe udendørs byrum, hvor alle kan finde en plads.

Harpo møblerne er i et spinkelt og elegant design, som dog ikke gør møblerne mindre robuste. I serien fås både bænk, stol, plint, lænestol, liggestol og bord. Du kan selv vælge om bænk og stol skal være med eller uden ryglæn eller armlæn.

Stellet på bænk, plint og stol er i aluminium og liggestol, lænestol samt bord har stel i varmgalvaniseret stål. Stellet kan pulverlakeres i ønsket farve eller bare stå råt.

Sæde og ryglæn er lavet af 90 x 30 mm europæisk varmebehandlet fyrretræslameller med 100 % PEFC-certificering, eller certificerede tropiske trælameller.

Harpo møblerne leveres usamlet, så de kan transporteres i flade kasser og dermed spare plads. De er nemme at samle og kan fastgøres i underlaget med bolte.

Skal du indrette et udendørs byrum, der skal være for både dem, som vil mødes ved et bord og snakke eller dem, som gerne vil tage en pause og betragte bylivet tilbagelænet i en komfortabel stol, så har du elementerne i Harpo serien.

Ring på 70 27 19 00 og få en pris – Harpo serien er høj kvalitet til en overraskende rimelig pris og med en hurtig leveringstid på 6 uger.

zenzo harpo baenk.jpg

zenzo harpo moebler top

 

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input