Plant et træ i byen og beskyt det med en træhulsrist

zenzo beton traeriste

De fleste mennesker holder af store grønne træer der, ikke mindst i byerne, giver åndehuller. Træerne bidrager med skygge i varme perioder, forbedrer luftkvaliteten og kan være med til at reducere mængden af overfladevand fra regnskyl, som vore kloakker til tider har svært ved at håndtere.

Det er dog ikke altid helt nemt at holde træer i live i tæt bebyggede områder. I byerne saltes der meget om vinteren, træerne udsættes for påkørsler og hærværk. Jorden er ofte fattig på næringsstoffer og kompost, da nedfaldent løv sjældent får lov til at ligge, så det kan nedbrydes og forbedre jorden. Jorden er også mere tør i byerne da regnvand mange steder ledes ned i kloakkerne og træerne derfor ikke får tilstrækkeligt med vand.

Med træriste kan man hjælpe både nyplantede og eksisterende træer på vej. Ristene skaber luft omkring træet og sikrer, at der kommer luft og vand til træets rødder. Træhulsriste forhindrer at jorden omkring træet trykkes sammen af gående trafik og skærmer træerne mod slid og skader. Og så er de også smukke indslag i byrummet.

Hos ZENZO har vi et bredt udvalg af træriste i stål og beton. Vores træriste i støbejern fra Santa & Cole har alle mønstre inspireret af store kunstnere som Matisse, Kandinsky og Mondrian. Som en nyhed i år har vi også træhulsriste i beton. Mønstrene er helt enkle og moderne og ristene kan produceres i specielle mål i flere farver.

Se hele vores udvalg af træriste her eller ring på 70 27 19 00 og hør mere.

zenzo traeriste

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input