Z-Bin delvist nedgravet affaldscontainer på landet

Z Bin nyhed top

I Dronningborg, lidt uden for Randers, er et nyt boligkvarter lagt midt i den grønne natur med udsigt til enge og åben himmel. Her er vores Z-Bin delvist nedgravet affaldscontainer en del af affaldsløsningen for kvarterets beboere. Affald skal betragtes som en ressource og derfor er det vigtigt af sortere det effektivt.

De nye Z-Bin containere er placeret tæt på boligerne og er nemme at komme til, både for borgere og de renovationsfolk, som skal tømme containerne. De delvist nedgravede containere rummer fire forskellige affaldsfraktioner, hvor volumen er tilpasset mængden af affald. Dvs. at madaffald har en container for sig selv på 1.500 liter med perkolat opsamling, restaffald har 5.000 liter og endelig deles papir og emballage om en container delt i to kamre med en volumen på hver 2.500 liter.

Z-Bin containeren kan beklædes på flere måder og i Randers blev det til lameller i træ, som falder godt ind i de grønne omgivelser. Top og låg er i robust og genanvendelig plast. På fronten af containere er monteret en plade, hvor man tydligt kan markere hvilken affaldsfraktion containeren skal rumme.

Z-Bin stikker 1,5 meter i jorden og er forholdsvis nem og hurtig at installere. Z-Bin er en rigtig god løsning til indsamling af større mængder affald, som skal sorteres. Den skal ikke tømmes så ofte og så er den oven i købet meget pænere og mere praktisk end de traditionelle 2- og 4 hjuls containere.

Læs mere om Z-Bin eller R-Bin her på vore hjemmeside eller ring til os på 70 27 19 00, hvis du vil høre mere.

Z Bin nyhed Bund

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input