Hvordan en bænk skal drejes

Vi er stolte af vores leverandører. De bliver nemlig ved med at udvikle eksisterende produkter og komme med bud på nye klassikere.

RUNGE ved godt hvordan en bænk skal drejes og har for eksempel lanceret tre nye flotte bænke: Modula, Tectura og Lenza.

Modula er en bænk som samles af flere moduler. Derved er bænkens længde op til dig. Du kan også lave skiftende sidderetning og armlænene kan sættes lige som du vil. Altså en bænk der kan formes lige til det, den skal bruges til. Materialerne er stål og træ og af sådan en kvalitet, at bænken kun bliver smukkere af at stå ude i det skiftende vejr. Læs mere om Modula her.

Tectura bæres af fire ben på en ramme af galvaniseret stål. I rammen ligger en blankpudset betonplade, som er brudt af trælameller. Ryglænet kan monteres så bænken er et smukt og robust siddemøbel. Du kan også få en udendørs chaiselong, hvis du vælger at montere ryglænet i den ene ende af bænken. En smuk blanding af tre materialer, der klæder hinanden. Læs mere om Tectura her.

Lenza står som en skulptur i sig selv. Bænkens sæde bæres af utraditionelle vanger i galvaniseret stål, som også danner bænkens ryglæn. Sædet er i lakeret hårdtræ, som fås i en lys eller mørk udgave. Med en siddedybde på 113 cm er der siddepladser på begge sider af bænken. Her er der altid plads til en til. Læs mere om Lenza her.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input