Lad op på en solcellebænk

zenzo Steora Cyclo solcellebaenk top

Vores nye Steora bænk er en grøn pakkeløsning med flere funktioner. Bænken er udstyret med solceller, som giver mulighed for en del smarte og praktiske funktioner.

Med gratis energi fra solen, som er samlet ind af solcellerne, kan borgere oplade deres telefoner og andre enheder trådløst eller via USB-stik imens de selv tager en pause på bænken.

Steora bænken er udstyret med GPS og styres fra et centralt cloud-baseret system, som kan følge med i hvor meget strøm, der er på batteriet og hvor bænken står. I tilfælde af tyveri kan bænken således spores.

Bænken har også sensorer, som kan måle miljøforhold og gående trafik, som alt sammen kan være værdifulde data til at effektivisere byrummet optimalt.

Som en god service til udenlandske turister kan Steora bænken udstyres med WiFi.

Det er også praktisk at bænken har lys, som tænder automatisk når det er mørkt. Steora bænken fås både som plint eller som bænk med ryg- og armlæn, så selvfølgelig er den rar at sidde på. Den kan ovenikøbet leveres med varme i sædet til de kolde måneder.

Steora solcellebænken findes i tre modeller:

zenzo Steora Classic solcellebaenk
Steora Classic solcellebænk er basismodellen med alle de tidligere nævnte funktioner. Læs mere her

zenzo Steora City solcellebaenk
Steora City solcellebænk har alle basisfunktioner og kan derudover leveres med LCD displays på bænkens vanger. Her kan fx vises reklamefilm eller information til borgerne. Bænken kan kombineres med en plantekumme. Læs mere her

zenzo Steora Cyclo solcellebaenk
Steora Cyclo solcellebænk er en god nyhed for ejere af elcykler – og løbehjul. Bænken er konstrueret til at oplade elcykelbatterier enten via stik eller trådløst. Udover de øvrige basisfunktioner er denne bænk også udstyret med en automatisk cykelpumpe og værktøj til at løse mindre problemer på en cykel. Endelig har den et cykelstativ i hver ende, så både cykel og cyklist er godt parkeret under opladning. Læs mere her

Vil du have en pris eller vide mere om vores nye smarte solcellebænke, så ring på 70 27 19 00.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input