1000 grønne fingeraftryk på betonbænke

Sønderborg Kommune arbejder aktivt i kampen for et CO2 neutralt Sønderborg i 2029. Et skridt på vejen har været at inddrage børn og unge fra Sønderborg i projektet og gjort dem til klimaambassadører.

ZENZO GROUP blev kontaktet af Sønderborg Kommune, som ønskede en 32 meter lang betonplint med plads til både træsæder og et område, hvor det skulle være muligt at dekorere bænken med 1000 små junior-teglsten. De mange sten er hver dekoreret med fingeraftryk fra 1000 børn og unge som samtidig er blevet klimaambassadører og som sammen med deres fingeraftryk har afgivet løfte om at gøre en indsats for en grønnere by.

Betonbænken eller plinten, som det egentlig er, er placeret i en kurve ved stien omkring Mølledammen. En del af bænken er blevet monteret med certificeret hårdttræ, men ni meter af den lange bænk får monteret de små junior teglsten, som hver har et grønt fingeraftryk. 1000 fire til tyve årige fra Sønderborg har været med til at sætte deres personlige aftryk på en nummereret sten, så de i mange år fremover kan finde deres egen sten og tænke tilbage på den dag, hvor de afgav løftet om et bedre miljø i Sønderborg.

Bænken der symboliserer miljørigtig tankegang danner samtidig ramme om en smuk plads i byen. Bænken er opstillet ved Mølledamsparken, hvorfra man har udsigt til den smukke sø. Her opstår en unik mulighed for at nyde naturen samtidig med at man sidder på en bænk hvor 1000 klimaambassadører hver har sat deres fingeraftryk. Udover plinten har området også fået nye træer og stierne omkring søen er blevet renoveret.

Vi er stolte af at have leveret denne 32 meter lange betonplint, der nu vil stå i mange år fremover og vidne om en by der gør en stor indsats for et forbedret miljø. Se mere om projekttilpassede bænke her.

 

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input