Få nedgravede affaldscontainere med ZENZO Totalløsning

top

I Hillerød har ejendomsselskabet AKF, herunder FO Ejendomme, renoveret et nyere boligkvarter og har omdannet en ældre biblioteksbygning til studieboliger. I begge projekter har BIOBAG ZENZO bidraget med levering og installering af nedgravede affaldscontainere.

I Bakkegade er den gamle biblioteksbygning nu omdannet til moderne studieboliger. AKF valgte vores ZENZO Totalløsning, hvor vi ikke kun leverer de nedgravede affaldscontainere, men også står for installeringen.

I ældre boligkvarterer sker der ofte en kædereaktion af nye opgaver, når der skal etableres nedgravede affaldscontainere. I Bakkegade skulle der etableres to affaldsøer med hver to nedgravede containere til henholdsvis madaffald og restaffald. Det betød at et ældre skur skulle rives ned, nogle ældre containere skulle flyttes og etableres et andet sted med ny asfalt. En støttemur blev bygget ind i terrænet, så der var plads til containerne og endelig skulle der i samme sag støbes betonfundament og stolper til et nyt affaldsskur og hegn.

På Solbuen, også i Hillerød, har AKF renoveret en nyere bebyggelse fra 2009. I den sammenhæng har kvarteret fået etableret 3 affaldsøer med henholdsvis en nedgravet affaldscontainer på 3m3 til madaffald og en på 4 m3 til restaffald.

Også her var der ekstraopgaver, for at få plads til containerne. En Parkeringsplads skulle udvides og etablering af fliser, kantsten og asfaltarbejde var en del af Totalløsningen. Der blev også sat pullerter omkring containerne ved parkeringspladsen, så ingen ved et uheld beskadiger containerne ved at køre ind i dem.

Disse to projekter er gode eksempler på hvordan en ZENZO Totalløsning, kan gøre en etablering af nedgravede affaldscontainere til en nem løsning, med kun en leverandør.

Vi har stor erfaring inden for nedgravede containere og samarbejder med udvalgte entreprenører. Vi rådgiver ved udregning af hvor store og hvor mange containere, der er behov for. Vi hjælper med at finde en god placering af containerne og indhenter de nødvendige godkendelser fra fx kommunen. Vi styrer projektet, leverer og installerer containerne og gør dem helt klar til brug.

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, hvis du gerne vil have råd med på vejen om installering af nedgravede affaldscontainere.

Se mere om ZENZO Totalløsning her

Se alle vores nedgravede affaldsløsninger her

bottom

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input