Bord- og bænkesæt til udendørs hygge

zenzo bord baenk Bancal top 1

Undersøgelser har vist, at de fleste mennesker gerne vil have adgang til grønne områder, der hvor vi bor. I offentlige byrum, boligforeninger, virksomheder, skoler, parker, havne og andre rekreative områder inviterer bord- og bænkesæt til at folk kan mødes, fornemme årstidernes skiften, spise og hygge sammen eller bare slappe af.

Skal du indrette et udendørsrum med både smukke og gedigne møbler, er her nogle gode eksempler på vores bord- og bænkesæt til din inspiration.

 harpo lagarda

Bancal, Harpo og Lagarda bord- og bænkesæt i træ
Disse tre modeller er gode bud på smukt design, der falder pænt ind i både naturlige eller mere bymæssige omgivelser.

Harpo møblerne kan kombineres på utallige måder med borde og bænke i flere længder, samt stole og liggestole. Bænk og stol fås med og uden ryglæn og alle møbler kan monteres fast i underlaget. Møblerne er fremstillet i certificeret træ med et stel i aluminium.

Se mere om Harpo bord- og bænkesæt her

Bancal er bord og bænk i enkelt design og i en solid konstruktion med vanger i stål og kraftige planker i certificeret træ. Fås i flere længder og kan monteres sammen til længere siddearrangementer. Bænk fås med og uden ryglæn og alle møbler kan forankres.

Se mere om Bancal bord- og bænkesæt her

Lagarda bordet fås både med søjlestel og fire ben i galvaniseret stål, med robuste bordplanker i certificeret hårdttræ. Bordet kan kombineres med den elegante Lagarda bænk i samme materialer og alle møbler kan fastmonteres.

Læs mere om Largada bord- og bænkesæt her

 Gitta Basic

Bord- og bænkesæt i stål eller aluminium
Skal du bruge borde- og bænkesæt i et mere moderne udtryk i stål eller aluminium er Gitta og Basic spændende bud.

Gitta møblerne har et råt og industrielt udtryk med brede vanger som ben og sæde og bordplade i stålgitter i galvaniseret stål. Kan også fås i pulverlakeret stål i valgfri RAL farve. Møblerne er yderst robuste overfor hærværk og siddekomforten er i top.

Se mere om Gitta bord- og bænkesæt her

Basic møblerne er velegnede til boligforeninger, virksomheder og institutioner, som ønsker nogle moderne, lette og vedligeholdelsesfrie udendørs møbler. Bænke og stole fås med og uden ryglæn. Basic møblerne er fremstillet i lakeret aluminium og fås i 6 smukke farver, som kan kombineres på mange måder og give et farverigt møblement.

Se mere om Basic bord- og bænkesæt her

 recycle og kuk

Bord- og bænkesæt i recirkuleret plast
Både Kuk og Recycle bord- og bænkesæt er fremstillet i 100% genanvendt plast. Har du steder hvor bord- og bænkesæt skal stå meget udsat for vind og vejr eller voldsom behandling, er disse møbler særdeles robuste. De kræver ingen vedligehold og er så tunge, at de ikke er helt lette at flytte - hvis nogen skulle få den ide.

Se mere om Recycle bord- og bænkesæt her

Se mere om Kuk bord- og bænkesæt her

Se alle vores bord- og bænkesæt her

eller Bord-og bænkesæt i beton her

Du kan også ringe på 70 27 19 00 og få priser og yderligere information.

 

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input