Urbidermis Santa & Cole mestrer også udendørs belysning

zenzo belysning Santa Cole

Når man bor i Skandinavien, er lyssætning af det offentlige byrum vigtigt. Specielt i vinterhalvåret, hvor de lyse timer er få. Lyssætning er en videnskab og for at opnå det bedste resultat kræver det fagmænd og ikke mindst lamper og armaturer i bedste kvalitet.

Det spanske firma Urbidermis Santa & Cole har i mange år været kendt for lamper i smukt design – ikke mindst til indendørs belysning. Lamper til belysning af det udendørs offentlige rum er Urbidermis Santa & Cole også dygtige til. Deres udvalg af gadelamper er kendetegnet ved smukt og, sommetider tider, helt unikt design, kombineret med høj kvalitet og avancerede tekniske muligheder, der gør det muligt at få lyssætningen helt rigtig.

Det er almindelig kendt, at belysning af høj kvalitet på offentlige steder, såsom store og mindre gader, parker, torve, parkeringspladser osv. skaber mere tryghed, nogle gange mindre kriminalitet og inspirerer til flittigt brug af mødesteder - også efter mørkets frembrud.

Med udvalget af lamper fra Urbidermis Santa & Cole, kan du skabe både smukke, hyggelige og effektive lyssætninger med gadelamper, væglamper eller pullerter. Mange af lamperne kan monteres både på mast, på væg eller på wire.

Se udvalget af lamper fra Urbidermis Santa & Cole her

Eller skriv til os, så sender vi dig det nye flotte katalog fra Urbidermis Santa & Cole, hvor du får nærmere beskrivelse af de enkelte lamper – og i øvrigt også kan se resten af det flotte udvalg af møbler til det udendørs byrum. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Opslag fra Urbidermis katalog

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input