Få styr på affaldssortering med en totalløsning og nedgravede affaldscontainere

nedgravede affaldscontainere Erik

Både vores regering og EU arbejder på at vende den stigende affaldskurve – mindre affald, mindre spild og mere genbrug er målet. Derfor er det vigtigt at strømline sortering og indsamling af husholdningslignende affald fra både private hjem og virksomheder. Jo bedre affaldsfraktionerne er sorteret, jo bedre kan affaldet genanvendes. En vigtig faktor er at sorteringssystemerne er nemme at forstå og komme til for brugerne.

Med nedgravede affaldscontainere kan man både etablere effektive affaldssorteringssystemer, indsamle store mængder affald, gemme affaldet væk under jorden, begrænse antallet af tømninger og spare plads på fælles områder, fordi de nedgravede containere fylder langt mindre end traditionelle affaldscontainere. Endelig kan man også komme de mange problemer med rotter til livs, med de nedgravede affaldsløsninger.

Erik Bielecki Fuhr Hansen, som er vores nye mand på holdet, har ansvar for vores affaldssystemer. Med mange års erfaring fra bygge- og entreprenørbranchen har Erik stor viden om og kendskab til nedgravede affaldscontainere og installation af containerne. I Erik vil du altid have en kompetent rådgiver. Skriv direkte til Erik, hvis du har brug for sparring om nedgravede affaldssystemer på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

zenzo nedgravede affaldscontainere HogG

Totalløsning ved installering af nedgravede affaldscontainere
Vi har flere forskellig fleksible nedgravede affaldssystemer, der kan tilpasses til både større og mindre boligområder og ejerforeninger. Med ZENZO TOTALLØSNING kan du som boligforening eller ejerforening få rådgivning til hele processen fra start til slut, hvor vi hjælper med:

• udregning af volumen, antal affaldsfraktioner og antal nedgravede containere ift beboersammensætningen
• plan for hensigtsmæssig placering af de nedgravede affaldscontainere ift brugere og tømning
• projektledelse
• indhentning af nødvendige godkendelser fra fx kommune og brandmyndigheder
• foretagelse af jordprøver og klargøring af område, hvor de nedgravede affaldscontainere skal placeres
• planlægning og udførelse af kranaflæsning af alle elementer til projektet
• etablering af ydre betonkasse
• bortkørsel af overskydende jord
• etablering af belægning omkring de installerede containere, så det passer naturligt ind i den eksisterende belægning.
• koordinering ift ibrugtagning og brugervenlig afmærkning af affaldscontainerne efter dansk standard, så det er tydeligt hvilken affaldsfraktion en affaldscontainer er beregnet til.

serviceordning nedgravede affaldscontainere

Serviceordning for nedgravede affaldscontainere
Et nedgravet affaldssystem er en robust løsning på indsamling og sortering af store mængder affald. For at de nedgravede affaldscontainere holder længst muligt, er det vigtigt at de vedligeholdes og rengøres.

Med ZENZO SERVICE hjælper vi med at holde affaldscontainerne i topform. Uanset hvor mange containere det drejer sig om og hvor de er placeret, vil vi sørge for:

• vask af den indre stålbeholder. Beholderen spules med 150 bar varmt vand. Bundklapperne på beholderne rengøres grundigt.
• vask og sugning af den yderste betonkasse.
• rengøring af indkastesøjle og indkasttromle - både ud- og indvendig.
• årlig servicegennemgang med udførsel af funktionstest og smøring, så systemet virker optimalt.
• installering af lugt neutraliserende blokke i sommerhalvåret, for at undgå eventuel ubehagelig lugt fra specielt madaffald, når temperaturerne er høje.

Med en ZENZO serviceaftale sørger vi for at opgaverne udføres korrekt.

Ring på 70 27 19 00 og få et tilbud og svar på spørgsmål om nedgravede affaldscontainere og serviceordning eller skriv direkte til Erik på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også læse mere om alle vores affaldsløsninger her.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input