Delvist nedgravet affaldscontainer i ny fleksibel model

zenzo nedgravet affaldscontainer molok top

Der er efterhånden stor enighed om at vi skal behandle vores affald, som en ressource bl.a. ved at sortere affaldet, så de forskellige fraktioner bliver så rene og genanvendelige som muligt. Affaldssortering stiller nye krav til opsamlingsstederne, hvor man før smed alt i den samme beholder, skal affaldet nu fordeles i fx op til seks forskellige beholdere.

Det er delvist nedgravede affaldscontainere en god løsning på. Vores Z-Bin står allerede mange steder i Danmark og nu følger den nye model R-Bin.

R-Bin har en volumen på op til 5m3 og består af en ydre betonkasse, som graves delvist ned i jorden. Låget er i kraftig genanvendelig plast med et mindre og brugervenligt indkastlåg. R-Bin er firkantet i sin form, og kan derfor sættes tæt sammen, så den ikke fylder mere end højst nødvendigt over jorden. Inderbeholderen i R-Bin affaldscontainer findes i tre forskellige udgaver, som alle er fæstnet på låget som løftes op i en krog ved tømning.

R-Bin er et yderst fleksibelt system, hvor en container kan rumme en stor affaldsfraktion eller deles op i to, tre eller fire rum til mindre affaldsfraktioner. Man kan vælge forskellige beklædninger og farver på låg, så affaldscontaineren falder godt ind i omgivelserne.

Se mere om den nye R-Bin nedgravet affaldscontainer her eller ring til os på 70 27 19 00 – vi kommer gerne ud til et møde.

BIOBAG ZENZO tilbyder en totalløsning, hvor vi både leverer affaldscontainere og sørger for de bliver installeret og afleveres helt klar til brug. Se mere om ZENZO Totalløsning her.

Vi tilbyder også en ZENZO Serviceordning, hvor vi holder dine affaldscontainere vedlige med vask og funktionsgennemgang. Se mere om ZENZO Service her

zenzo nedgravet affaldscontainer molok RBin oversigt

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input