Cykeloverdækninger uden vedligehold til Lejrbo

siebau cykeloverdaekning top

Lejerbo afdelingen Lille Ravnsbjerg tæt på Århus er i gang med en gennemgribende renovering, hvor også udearealerne moderniseres. BioBag Zenzo har leveret 8 af vores flotte og robuste cykeloverdækninger fra Siebau til projektet.

Cykeloverdækningernes enkle design passer godt ind de eksisterende bygninger og er placeret ved opgangene, så man altid nemt kan komme til sin cykel.

Siebau overdækket cykelparkering er et modulsystem, hvor det er nemt at tilpasse overdækningen til den størrelse man har behov for. I Lille Ravnsbjerg kan overdækningerne hver især rumme 15 cykler. Bygningerne består af profiler i galvaniseret stål med en vægbeklædning af lameller i mørkegrå komposit. Taget er forberedt til sedumtag – altså grønt tag. Det er ikke blot et pænt grønt indslag i udearealerne, men er også et yndet sted for både fugle og insekter.

Cykeloverdækningerne er leveret med cykelstativer i galvaniseret stål, som boltes fast i underlaget. Alle materialer er yderst robuste og kræver ingen vedligeholdelse. En Siebau cykeloverdækning vil stå flot i mange år, uden besvær og vedligehold.

siebau cykeloverdaekning middle

Cykelskurene kan leveres i ekstra højde, så der er plads til cykelstativer i to etager. Der er også mulighed for at vælge vægbeklædning i flere forskellige designs og materialer, som for eksempel lameller i lærketræ, bølgeplade i 1 mm galvaniseret stål, stålplade med dekorativ udstansning, fladstål eller 8 mm plexiglas. Alle stålplader kan pulverlakeres i ønsket farve. Det er også muligt at lade cykeloverdækningen stå i en ren galvaniseret udgave.

Siebau overdækkede cykelparkeringer er et yderst fleksibelt system med mange løsninger i forhold til størrelse og design. Overdækningen kan konstrueres, så den kan aflåses og som ekstra udstyr er der f.x også mulighed for at installere opladning til elcykler.

Har du bruge for en robust og vedligeholdelsesfri cykeloverdækning så se mere her på vores hjemmeside eller ring på 70 27 19 00.

siebau cykeloverdaekning bottom

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input