Affaldshuse holder samling på affaldscontainerne i gårdrum

affaldshuse top

Mange gårdrum i bolig- og ejerforeninger skal lægge plads til affaldsindsamling. Med reglerne for affaldssortering i op til 10 fraktioner, er det vigtigt at affaldsindsamlingen er gennemtænkt og organiseret, så den øvrige plads i gårdrummet kan bruges som rekreativt område for beboerne – uden at det skæmmes af overfyldte affaldscontainere.

Med et affaldshus kan der holdes styr på affaldscontainerne, laves et fornuftigt system der gør det nemt at sortere affaldet og ikke mindst afskærme affaldscontainerne. Der er også mulighed for at lave aflåste affaldsrum, så kun beboere har adgang. Eller kombinere affaldshuset med opbevaringsskur, overdækket cykelparkering eller anden form for overdækning.

For at gøre arbejdsvilkårene bedst mulige for renovationsfolkene, ved tømning af affaldscontainere fra et affaldshus, er det vigtigt at være opmærksom på følgende forhold:

• At affaldshuset ligger tæt på porten.
• At affaldshuset er i niveau med gårdens øvrige belægning.
• At vejen fra affaldshuset og ud ad porten er med en jævn belægning uden huller.
• At vejen til og fra affaldshuset er nem at holde is- og snefri om vinteren.
• At der er god plads til at vende affaldscontainerne og køre dem ud og ind, både i affaldshuset og i porten.

Affaldshuse til alle formål
BIOBAG ZENZO har et bredt udvalg af affaldshuse og overdækninger. Husene bygges i fleksible modulsystemer, som gør det nemt at tilpasse huset til den størrelse og højde, der er behov for. Der er også mange valgmuligheder, når det kommer til materialevalg og udseende.

Vores affaldshuse bygges i robuste materialer, som kræver et minimum af vedligehold. Alle elementer leveres klar til montering fra fabrikken.

Siebau affaldshuse

SIEBAU affaldshuse
Siebau affaldshuse er bygget med stolper og rammer i galvaniseret stål, som kan stå i rent stål eller lakeres i ønsket RAL farve. Vægge og tag leveres i flere forskellige designs og materialer. Fx kan affaldshusets vægge beklædes med lameller i træ eller komposit, kombineret med en perforeret stålplade, der giver et moderne og skandinavisk udseende.

Taget kan forberedes til grønt tag. Udover at det er pænt at kigge ned på i etagebyggerier, er det også et ekstra grønt område, som fugle og insekter har glæde af. Et grønt tag opsuger også en del vand, så man kan afhjælpe presset på kloakkerne ved kraftige regnskyl.

Se mere om vores affaldshuse fra SIEBAU her

Affaldshuse weland

WELAND affaldshuse
Affaldshusene fra Weland er et modulsystem med stolper og rammer i pulverlakeret aluminium. Væggen er i højtrykslaminat eller perforerede aluminiumsplader, som kan leveres i flere farver. Taget er i kanalplast og kan også leveres forberedt til grønt tag.
Affaldshusene fås i flere forskellige modeller og kan nemt tilpasses i areal og højde.

Se mere om vores affaldshuse fra WELAND her

Har du brug for et affaldshus så ring til os på 70 27 19 00 og hør mere om alt det vi kan.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input