SCOOP LIGHT PLANTEKUMME

Scoop Light kan, samtidig med at den fungerer som urtepotte, lyse op i skumringen eller i aften- og nattetimerne og give stemning til f.eks. torve, cafémiljøer, terrasser eller indgangspartier.

Med sin markante visuelle fremtoning giver Scoop Light karakter til rum både uden- og indenfor. Med flere farvemuligheder kan Scoop Light enten skabe en klassisk og harmonisk stemning – eller være et mere humoristisk og moderne indslag i byrummet. Plantekummen skifter farve når lyset tændes.

Lyset, der er installeret i Scoop Light, er LED lys som bruger et minimum af energi. Den elektriske installation og LED lyskæderne kan tåle fugt, frost og varme. Lyskæden bliver installeret fra fabrikken og lyset er CE-godkendt ifølge europæiske standarder.

Lyset i Scoop Light kan skifte til forskellige farver. For farveskift medfølger en fjernbetjening. Lyset kan indstilles til langsomt at skifte farve eller blinke alt efter behov.

Scoop Light er fremstillet i rotationsstøbt polyethylen, som er 100 % genanvendeligt. Materialet har en høj grad af mekanisk styrke. Plantekummen kan leveres med beslag til fastmontering eller med hjul, hvis den skal være mobil.

Scoop Light findes også som Scoop Plantekumme med et større udvalg af farver. Se mere her.

Scoop Light kan kombineres med Scopi, som er sæder og borde i samme design.

Plantekummen er designet af Julie Storm, som bl.a. har modtaget priserne Green Good Design og reddot design award for Scoop og Scoop light.

Materiale
UV beskyttet rotationsstøbt polyethylen. 100 % genanvendeligt materiale. Leveres i flere forskellige RAL farver (se farvekort i pdf af katalog)

Størrelse
Højde: 65 cm Diameter: 97 cm. Indre beholder til beplantning rummer 60 liter og har en diameter på 50 cm

Vægt
18 kg (med jord og planter 80-100 kg)

Befæstigelse
Fritstående men kan også leveres med hjul eller beslag til fastmontering

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input