Carporte, vindfang og redskabsskure til nyt eller ældre byggeri

zenzo carport

Vores tyske leverandør Siebau producerer bl.a. carporte, vindfang og redskabsskure til byggebranchen. Produkterne passer godt til moderne og ny byggestil og falder også godt ind i ældre byggerier, der skal moderniseres.

Konceptet er at carporte, vindfang og redskabsskure kan leveres i samme design og materialer, så de passer til og klæder de bygninger de bygges ved. Siebaus produkter er modulopbyggede og dermed yderst fleksible ift størrelse, materialer og farver. Når design og størrelse er besluttet leveres alle elementer klar til montering fra fabrikken.

Siebau carport
En carport med stolper og tagkonstruktion i galvaniseret stål garanterer mange års holdbarhed og meget lidt vedligeholdelse. Siebaus carport har en let og elegant stålkonstruktion, hvor størrelsen på carporten kan strække sig fra en enkelt carport til en længere række med plads til adskillige biler. Velegnet til fx boligbyggerier, institutioner eller større virksomheder, der vil tilbyde overdækket parkering.

Carporten kan beklædes på en eller flere sider, alt efter hvordan man vil afskærme bygningen. Vægelementerne fås i valgfri højde og bredde og kan bestilles i flere forskellige materialer. Fx en let stålplade med firkantet hulmønster, trespa facadeplader eller lameller i træ eller komposit. Mange af vægelementerne kan leveres i valgfri RAL farve. Forskellige vægelementer kan kombineres i den samme bygning og carporten kan kombineres med et redskabsskur eller andet opbevaringsrum, som skal kunne låses.

Carporten kan leveres forberedt til sedumtag. Taget er konstrueret så der blot skal lægges måtter med sedum eller anden beplantning på taget. Det er ikke kun dekorativt, men skaber også et levested for dyr og insekter. Taget opsamler også regnvand, hvilket vil være en kærkommen aflastning for kloakkerne ved kraftige regnskyl. Andre mulgheder for tagbeklædninger trapezplader i stål eller i transparent polycarbonat.

Læse mere om Siebau carport her

zenzo vindfang
Siebau Vindfang
Et Siebau vindfang skærmer indgangsdøre imod regn og kan begrænse træk indendørs. Det kan også være en meget dekorativ del af en bygning, eller være en del af renoveringen af en ældre bebyggelse.

Vindfanget er konstrueret af vejrbestandige facadeplader som fastgjort til en underkonstruktion i galvaniseret stål. Vindfanget fås som L-, U- eller T-formet eller som et udhæng. I sidepanelerne er der mulighed for at montere postkasser, klokkesystemer, videoovervågning, husnumre og meget mere som er relevant i moderne boligbyggerier. I taget kan installeres spots, så belysningen er på plads.

Siebau vindfang er en praktisk og hurtig løsning til større boligbyggerier, hvor udseendet kan tilpasses til byggeriets øvrige design. Ved renovering af ældre boligbyggerier er Siebau vindfang både en dekorativ og praktisk forbedring. Alle elementer leveres tilpasset fra fabrikken og er klar til montering på stedet.

Læs mere om Siebau vindfang her

zenzo redskabsskur
Siebau redskabsskur
Ud over at man kan bygge et redskabsskur i det modulsystem, som Siebau carport bygges af, leverer Siebau også redskabsskure, som i udgangspunkt er en container i galvaniseret stål.

Med tag og vægge i galvaniseret stål er redskabsskuret yderst robust og vedligeholdelsesfrit. Skuret fås i 5 standardstørrelser og kan lakeres i ønsket RAL farve. En eller flere af containerens sider kan beklædes med trælameller i lærketræ, som giver den et pænt og stilfuldt udseende.

Containerredskabsskuret kan leveres fuldt monteret fra fabrikken, så det blot skal sættes på et plant underlag med en kran. Redskabsskuret er en praktisk og robust løsning til fx boligbyggerier eller boligforeninger.

Læs mere om Siebau container redskabsskur her

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input