Beton til byens gulv

zenzo beton til byens gulv

Det bebyggede areal i Danmark vokser konstant og for tiden er der heldigvis meget fokus på, at områder omkring både nye og gamle bygninger skal fungere og invitere til at blive brugt. Beton er et fantastisk og alsidigt materiale både som belægning, vægge, trapper og andre elementer. Beton giver mulighed for at bryde rutinen og finde anderledes løsninger til nye og gamle byrum.

Hos ZENZO OUTDOOR har vi et stort udvalg af beton elementer til belægninger, trapper og vægge. Passer vores standard løsninger ikke til det projekt du arbejder på, finder vi en løsning der, dækker dit behov.

Vil du selv designe elementerne til et givent projekt, hjælper vi med produktionen af betonelementerne. Med vores leverandør URBASTYLE deltager vi gerne tidligt i processen med råd og vejledning vedrørende materialer, farver og faconer.

Alle vores betonblandinger produceres af førsteklasses naturstensaggregater med maksimum størrelse på 2/8 mm og højkvalitets cement. De opfylder styrkeklasse C30/37. Alle betonelementer leveres, som vandfaste og anti-graffiti behandlet. Der er mulighed for flere forskellige overfladebehandlinger og farver.

Ring til Lone på 70 27 19 00 og hør om alle mulighederne med beton eller hent vores brochure og se mere om vores udvalg her:

Zenzo beton brochure til link og tekst

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input