Cykelparkering der virker

zenzo Weland overdaekket cykelparkering

At bruge cyklen som transportmiddel har altid været populært her i Danmark. Det er godt for både sundheden og ikke mindst miljøet – især i storbyerne, hvor det kun er en fordel hvis fx biltrafikken kan begrænses. 
 
Hvis vi skal blive ved med at være en cykelnation er det vigtigt, at der etableres fornuftige cykelparkeringer, så cyklisterne let kan finde cykelstativerne og at de kan nås uden omveje. Cykelparkeringen skal også helst være et sted hvor man er tryg, har overblik og nemt kan parkere og aflåse sin cykel. Med cyklerne velplaceret undgår man irritation over at de fylder og står i vejen på uhensigtsmæssige steder. Noget man ofte ser ved fx travle stationer og andre steder hvor mange folk samles.
 
 zenzo cykelparkering siebau weland
 
Overdækkede cykelparkeringer
Vi går nu ind i efterårs- og vintersæsonen, hvor det specielt er en fordel for cyklister at kunne parkere under en overdækning. BioBag Zenzo har mange forskellige modeller til overdækket cykelparkering. Helt fra et mindre cykelskur med plads til 10 cykler, som kan leveres fuldt monteret på en betonplade, og op til større cykelparkeringer med plads til så mange cykler, som det ønskes.
 
Vores cykeloverdækninger er modulsystemer, som giver mulighed for at tilpasse cykelparkering til det behov og areal, der er til stede. Overdækningerne kan bygges både med enkelt- eller dobbeltsidet cykelparkering og for nogle modellers vedkommende kan højden øges, så der er plads til cykelstativer i to etager.
 
Design er også en vigtig del af beslutningsprocessen. Både at cykelparkeringen passer ind i det omkringliggende miljø og at det er et sted, hvor cyklisterne føler sig sikre fordi der er godt overblik og god belysning. Vores overdækninger kan leveres med belysning og vægbeklædning i flere forskellige materialer. Fx panserglas så cykelparkeringen er lys og åben og samtidig robust og modstandsdygtig overfor hærværk.
 
Andre vægbeklædningsmaterialer er lameller i træ eller komposit samt stålplade eller aluminiumsplade i forskellige udformninger og med mulighed for pulverlakering i mange farver. Profiler er i enten aluminium eller galvaniseret stål og tagkonstruktion i polycarbonat. Alt sammen materialer som er robuste og kræver lidt eller ingen vedligehold.
 
Se hele vores udvalg af cykeloverdækninger her
 
De fleste af vores overdækkede cykelparkeringer kan også forberedes til grønt tag. 
 
Se mere om grønne tage her
 
 zenzo cykeloverdaekning 2
 
Cykelstativer
Der findes mange forskellige former for cykelstativer og med udviklingen indenfor cyklismen er det nogle gange nødvendigt at tilpasse cykelstativerne til lidt mere specielle cykler. Fx de populære ladcykler, som kan være svære at parkere i traditionelle cykelstativer. Det er også vigtigt at der er mulighed for at låse cyklen godt fast til cykelstativet. 
 
Vores udvalg af cykelstativer rummer alt fra de helt traditionelle i galvaniseret stål, til smukke lænestativer over til cykelparkeringer i to etager. Vi har Cargo Maxi cykelstativ, som er en helt enkel model til parkering og aflåsning af ladcykler samt Wheely Lift cykelstativ til lodret cykelparkering, som er yderst pladsbesparende.
 
Endelig kan cyklisterne få ekstra service med vores Ventus eller Aero cykelpumper, som kan monteres tæt ved cykelparkeringen og gøre livet letter for cyklisterne.
 
Se all vores cykelstativer her
 
Biobag Zenzo opfordrer kommuner, virksomheder, bygherrer, skoler, boligselskaber- og foreninger til at være opmærksomme på at etablere gode parkeringsforhold for cyklister, så vi kan holde fast i at mange danskere fortsat bruger cyklen som et vigtigt, sundt og miljøvenligt transportmiddel.
 
Ring på 70 27 19 00 hvis du vil høre mere om vores løsninger til cykelparkering, have en pris eller aftale et uforpligtende møde.

zenzo Cykelstativer

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input