Affaldsspande med antibakteriel teknologi

Antibakteriel Envirobin top

Hygiejne er vigtigt – ikke mindst inden for sundhedssektoren og der, hvor der samles mange mennesker, som rører ved mange forskellige overflader på fx håndtag, gelændere, møbler og affaldsspande.

De fleste af ZENZOs affaldsspande i plast, kan leveres med en antibakteriel behandling, der gør at overflade på affaldsspanden forhindrer bakterier i at formere sig eller at blive siddende på spanden og spredes fra person til person. Det gøres ved hjælp af en antibakteriel teknologi, som kaldes Biomaster.

Hovedingrediensen i denne teknologi er sølv. Igennem mange århundreder er rent sølv blevet brugt til at forhindre bakterier i at formere sig. Med Biomaster har man udviklet en teknologi, som gør det muligt at indlemme sølvet i mange former for materialer, så den antibakterielle effekt er vedvarende og aktiv. Det fungerer i hele materialets levetid og kan fx ikke vaskes af.

Sølv er uorganisk og kan ikke udvaskes, hvilket betyder, at det i modsætning til organiske antimikrobielle teknologier, forbliver i det materiale det er tilsat.

Sølv giver beskyttelse mod bakterier og forhindrer dem i at udvikle resistens. Forsøg, hvor man har testet denne teknologi på 2000 forskellige former for produkter i forskellige materialer, har vist at bakterier som MRSA, E. coli, Listeria, Salmonella og Campylobacter er blevet reduceret med op til 99,99%.

Det har også vist sig at den antibakterielle teknologi, allerede efter 15 minutter, kan reducere antallet af bakterier med over 80% på produkter behandlet med Biomaster teknologien.

Teknologien er ISO certificeret.

Læse mere om Biomaster teknologien her

Har du brug for affaldsspande, som skal være ekstra sikre og rene, så ring på 70 27 19 00 og hør mere om mulighederne. 

Du kan også gå ind på vores hjemmeside og se på vores model Envirobin eller Envirostep, som kan leveres med antibakteriel behandling. 

Antibakteriel Envirostep bottom

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input