Betonplinte til Springcenter Nærheden

zenzo betonplint springcenter top

I januar 2017 blev Springcenter Nærheden i Høje Tåstrup indviet. Det har givet kommunens springgymnaster nye, moderne faciliteter og samtidig er der skabt et samlingspunkt i den nye bydel i Hedehusene.

Byggeriet skal være en aktiv del af det liv, der vil være omkring en kommende skole og et grønt strøg, som vil binde Nærheden sammen med det eksisterende Hedehusene. Der er plads til aktiviteter både inde i bygningen og på de rekreative arealer, der er etableret omkring bygningen.

ZENZO har leveret 20 VETIL betonplinte, som nu står på områderne omkring Springcenteret. De hvide og helt enkle plinte passer godt til den smukke og moderne bygning, hvor farverne hvid, lys grå og skarp orange komplementerer hinanden. Den orange farve er bl.a. et muntert indslag på en udendørs klatrevæg.

Plintene i poleret beton er 100 cm lange og har en højde og dybe på 40 cm. VETIL kan fås i flere størrelser, farver og overfladebehandlinger. Læs mere om VETIL betonplint her.

ZENZO har et stort udvalg indenfor betonmøbler. Både indenfor standard produkter og specialproduceret betonelementer. Ring til os på 70 27 19 00 og hør om alt det vi kan.

zenzo betonplint springcenter bund

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 00 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
{Captcha:body} {Captcha:validation}{Captcha:description}
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Invalid Input
Du skal acceptere vores privatlivspolitik!

Invalid Input